DBTL 2017 lippuja

DOWN BY THE LAITURI -FESTIVAALIT TURUSSA 27.-29.7.2017

Täydellisesti uudistunut Down By The Laituri -festivaali teki viime vuonna oman kävijäennätyksensä. Kolmipäivänen festivaali täytti Urheilupuiston yläkentän ääriään myöten ja ihanteellisessa kesäsäässä juhlitut festarit päättyivät upeaan ilotulitukseen. Tänä kesänä vuorossa on DBTL-festivaalien 30. juhlavuosi!

Torstai 27.7.2017
ROBIN, J. KARJALAINEN, JENNI VARTIAINEN, APULANTA

Perjantai 28.7.2017
HAPPORADIO, JARI SILLANPÄÄ, JUHA TAPIO, MÅNS ZELMERLÖW (SWE)

Lauantai 29.7.2017
NELJÄ RUUSUA, PAULA KOIVUNIEMI, YÖ, EPPU NORMAALI

LIPUT:
- Päivälippu 57 €
- Silver VIP 99 €
- Golden VIP 139 €
- 2 päivää (pe-la) 99 €
- 3 päivää (to-la) 115 €

HUIPPULAADUKAS VIP-ALUE:
Down By The Laituri -festivaalien huippulaadukas VIP-tila viimeistelee upean festivaalikokemuksen! Nauti julkkiskokki Antti Vahteran suunnittelema laadukas GOLDEN VIP -menu tyylikkäissä puitteissa ja seuraa samalla valtakuntamme huippuesiintyjien keikkaa lähietäisyydeltä. Pöydistä on suora näkyvyys DBTL-stagelle ja rajattu VIP-alue ulottuu aina esiintymislavan etuosaan asti. Keikkataukojen ajan VIP-alueella on viihdyttävää erikoisohjelmaa.

”Down By The Laituri -festivaali järjestetään tänä vuonna jo 30. kerran ja sen kunniaksi olen rakentanut myös VIP-menun juhlalliseksi. Päivittäin vaihtuva menu on suunniteltu asiakkaiden tarpeet yksityiskohtaisesti huomioiden ja tarjonta on monipuolista. DBTL-vieraat ansaitsevat unohtumattoman festivaalipäivän lisäksi laadukkaan ruokailukokemuksen, jota olen itse seurassanne paikan päällä toteuttamassa ja esittelemässä", kertoo Antti Vahtera.

VIP-tiloista löytyvät riittävien istuinpaikkojen lisäksi VIP-asiakkaiden käyttöön tarkoitetut juomamyyntipisteet, WC-tilat ja tupakointialue.Lisätietoa:
www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri

Valitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'DBTL 2017'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain