Pori Jazz 2017 lippuja

Musiikin juhlaa heinäkuussa Porissa!

Pori Jazz järjestetään 8.-16. heinäkuuta. Festivaali tarjoaa ohjelmaa Kirjurinluodon konserttipuistossa, Porin jokirantaan rakentuvalla jazzkadulla sekä jazzkadun varrella sijaitsevassa iltakonserttipaikka Cafe Jazzissa yli viikon ajan. Jo 52. kertaa juhlittavan festivaalin tähtiesiintyjiin lukeutuvat muun muassa Jamiroquai, Grace Jones, Brian Wilson presents Pet Sounds, Chaka Khan, Erykah Badu ja Herbie Hancock!

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodossa torstaina 13., perjantaina 14. ja lauantaina 15. heinäkuuta. Musiikki soi konserteissa kolmella eri esiintymislavalla, ja kuultavaa on tarjolla iltapäivästä puolilleöin asti. Yksi pääsylippu kattaa kaikki Kirjurinluodon esiintymislavat. Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi.

Kirjurinluodon palveluja on kehitetty edelleen täksi kesäksi. Monipuolista ja herkullista syötävää sekä juotavaa on tarjolla niin anniskelualueilla kuin niiden ulkopuolellakin, mutta aivan erityisesti ruokamyyntiä on keskitetty jokilavan edustalle. Kirjurinluodon yleisöä palvelee myös à la carte -ravintola, joka antaa mahdollisuuden rauhalliseen ruokailuhetkeen festivaalipäivän aikana.

Kirjurinluodon päiväliput maksavat toimituskuluineen alkaen 75,50 euroa (portilta 80 euroa). Tavallista tasokkaamman konserttielämyksen tarjoavat festivaalin VIP-paketit sekä Radio Aalto Lounge -liput.

Runsaasti lisätietoja Pori Jazzin ohjelmistosta sekä palveluista löydät festivaalin verkkosivuilta: www.porijazz.fiValitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'Pori Jazz 2017'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain