Suomeksi | English | Svenska

Qstock Festivaali 2017

MARILYN MANSON JA DANKO JONES QSTOCKIN JUHLAVUODEN ENSIMMÄISET ESIINTYJÄJULKISTUKSET
– JOULULIPUT MYYNNISSÄ 1.-31.12.2016

Ensi kesänä 15. juhlavuottaan viettävä Qstock julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä. Perjantai-illan pääesiintyjäksi on varmistunut yhdysvaltalainen industrial metal -suuruus Marilyn Manson, joka julkaisee kymmenennen studioalbuminsa helmikuussa. Sen aiempia levyjä on myyty maailmanlaajuisesti noin 70 miljoonaa kappaletta.

Jo neljänä peräkkäisenä vuonna loppuunmyydyn Qstockin toinen ulkomainen kiinnitys on kanadalainen hard rock -trio Danko Jones, jonka energisestä show'sta päästään nauttimaan niin ikään perjantai-iltana. Kolmas iso esiintyjänimi julkistetaan 14. joulukuuta.

Joululippujen myynti alkaa torstaina 1. joulukuuta klo 9.00 ja jatkuu aina uudenvuodenaattoon saakka. 95 euron hintaisia kahden päivän lippuja voi ostaa Ticketmasterin myyntikanavilta kautta maan, myös R-Kioskien suoramyynnistä. Ticketmasterilla hintaan lisätään palvelumaksu. Ilman palvelumaksua lipun voi hankkia S-Etukortilla Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoista sekä kauppakeskus Valkean Sokos Herkku Kioskista. Katso tarkemmat tiedot ja myyntilinkit: www.qstock.fi/liput Lisäksi useista Oulun alueen hotelleista on saatavilla lippu-majoituspaketteja lahjakortteina.

Lue lisää: www.qstock.fi/majoitus.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2017. Qstock on yksi Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

1 Qstock Festivaali 2017 tapahtumaa 1 Tilaisuus

Tilaisuuksia Finland (1)