Ruisrock 2017

Ruisrock julkaisi laajan kattauksen ensi kesän esiintyjiä

7.–9.7.2017 juhlittava Ruisrock on julkaissut lisää ensi kesän esiintyjiä. Tarjolla on monipuolinen paketti hyvin ajankohtaisia ja erittäin suosittuja nimiä.

Ulkomaisista eturivin artisteista mukana ovat huikeassa nosteessa olevat dj-tuottajat norjalainen Kygo ja ranskalainen DJ Snake, jenkkiräppärit Travis Scott ja Mac Miller sekä ruotsalainen Zara Larsson, joka on saavuttanut hiteillään I Would Like, Lush Life ja Never Forget You jo hyvän jalansijan kovimpien soolotähtien joukossa.

Eilen uutisoidun jättiyllätyksen, Ultra Bran paluukeikan lisäksi Ruisrockiin on vahvistettu liuta muita kotimaisia kärkiartisteja ja kuumia nousevia nimiä. Mukana ovat Antti Tuisku, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, JVG, Kaija Koo, Popeda, Vesala, Alex Mattson, Anssi Kela, Darude, Elias Gould, Ellinoora, Evelina, Kauriinmetsästäjät, Kube, Nikke Ankara, Pariisin Kevät, Pete Parkkonen, Roope Salminen & Koirat sekä Vesta.

"Olen todella tyytyväinen Ruisrockin ohjelmaan jo nyt, kun noin puolet siitä on julkaistu. Ruissalossa tullaan näkemään useita tämän hetken suosituimpia esiintyjiä ja monet heistä saadaan nyt Suomeen ensimmäistä kertaa. Mukana on toki myös paljon vanhoja suosikkeja ja ainutlaatuisia paluita esiintymislavoille. Lisäyksiä on vielä luvassa bändiohjelmistoon ja Ruisrockin kutkuttava alueohjelma sekä herkullinen ruokatarjonta ovat vielä kokonaan julkaisematta. Olispa jo heinäkuu!" iloitsee Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Jo aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Martin Garrix (NL), Tove Lo (SE),Profeetat, Ultra Bra, Alma ja Sanni.

Lue lisää artisteista Ruisrockin verkkosivuilta.

Ruisrockin päiväliput myyntiin ja päiväkohtainen ohjelma julki

Ruisrock on myös julkaissut verkkosivuillaan päiväkohtaisen ohjelman ensi kesän festivaalille ja vapauttanut päiväkohtaiset liput, Viime kesän lippuhinnat ovat voimassa päivälippujen osalta vielä tammikuun loppuun.

Lippujen hinnat 31.1.2017 saakka (sis. palvelumaksut): 1 päivän lippu (pe/la/su) 85 € 2 päivän lippu (pe-la/la-su/pe+su) 125 € 3 päivän lippu 145 €

Seuraa Ruisrockin somekanavia, lisää julkistuksia luvassa lähiaikoina! Verkkosivut: www.ruisrock.fi
www.facebook.com/ruisrock
www.instagram.com/ruisrock
twitter.com/ruisrockturku

Järjestyksessään 48. Ruisrock järjestetään Turun Ruissalossa 7.–9.7.2017. Viime vuonna festivaali keräsi ennätykselliset 100 000 kävijää. Ruisrock on palkittu jo kolmena vuonna peräkkäin Vuoden festivaaliksi Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa.

7 tilaisuutta tapahtumalle Ruisrock 2017 7 Tilaisuutta

Tilaisuuksia Suomi (7)