TEFLON CIRCUS lippuja

TEFLON CIRCUS

Teflon Brothersin Teflon Circus Helsingin Kaapelitehtaalle - Adi L, Sonny ja Mäkki lämppäreiksi!

Teflon Brothersin 13. toukokuuta järjestettävä Teflon Circus -suurkonsertti siirtyy Helsingin jäähallista Kaapelitehtaalle. Teflon Circus esittelee yhtyeen parhaimmat hitit sekä Suomen lahjakkaimmat nuoret taiteilijat Salpauksen Sirkusartistikoulutuksesta Lahdesta. Sirkustaiteilijat tuovat konserttiin kokonaan uudenlaisen visuaalisen ulottuvuuden, jollaista ei olla Suomen hiphop-skenessä aiemmin nähty.

– Kaapelitehdas on täydellinen paikka Telflon Circukselle. Se tarjoaa huikeat puitteet sirkustaiteelle sekä show’n tuotannolle ja päästää yleisön lähes kosketusetäisyydelle lavan tapahtumista, toteaa konsertin tekninen tuottaja Oskari Hakala.

Teflon Circuksessa sirkuskoulun taitelijat yhdistyvät osaksi käsikirjoitettua show’ta, jonka keskiössä on Teflon Brothersin musiikki. Teflonit juhlistavat keikalla 10-vuotista taivaltaan ja konsertissa tullaan näkemään myös liuta vierailevia artisteja.

– Konsertin lavarakennelma on Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen ja se rakennetaan Kaapelitehtaalle vaakasuuntaan, joka mahdollistaa peräti 50 metriä leveän lavan sekä totuttua paremman äänentoiston kaikille yleisölohkoille, Hakala kertoo.

Konsertin lämppäreiksi ovat varmistuneet hiljattain platinaa Ei mitään J:tä -sinkullaan streamannut Adi L Hasla sekä hienosti listoilla menestynyt Mäkki ja Suomi-grime-musiikkityylisuunnan kuumin nimi Sonny. Liput Teflon Circukseen ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

Jäähalliin ostetut liput kelpaavat konserttiin sellaisenaan.

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothers on vuosien varrella ehtinyt tehtailla valtavan määrän hittikappaleita, joissa on kuultu vierailijoina artisteja Stig Doggista ja Olavi Uusivirrasta Ressu Redfordiin ja Aku Hirviniemeen. Teflonit ovat tottuneet esiintymään pilke silmäkulmassa, joten konsertista on lupa odottaa hauskaa ja viihdyttävää spektaakkelia, jossa bändin kappaleet nousevat uudelle tasolle näyttävän visuaalisen tuotannon ja sirkuksen siivittämänä.

Vuonna 2006 perustettu Teflon Brothers on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Heidän musiikkiaan on striimattu yli 56 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja musiikkivideoille on kertynyt yli 23 miljoonaa katselua. Räppitrion viimeisimmät kuusi singleä, Siivet, Hubba Bubba, Lähiöunelmii, Pämppää, Ay Ay Ay ja Juusto katolle, ovat striimanneet Spotifyssa yhteensä yli 36 miljoonaa kertaa.


Valitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'TEFLON CIRCUS'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain