Turku

Suomen vanhin kaupunki on tunnettu etenkin kulttuurikaupunkina. Turku on myös tärkeä satamakaupunki josta kulkee muun muassa matkustajalaivoja Maarianhaminaan sekä Tukholmaan. Turkua pidetäänkin historian, taiteen ja kulttuurin kaupunkina, jossa voit viettää aikaa koko perheen kanssa. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat mm. Turun Tuomiokirkko ja Turun Linna. Tapahtumakävijöitä ilahduttavat kesäisin monipuoliset festivaalit, kuten DBTL, Turun Musiikkijuhlat sekä Turku Jazz. Muumimaailma Turun kupeessa Naantalissa, on suosittu lapsiperheiden kesälomakohde.

Teatterin ystäviä Turku hemmottelee mm. Turun Kaupunginteatterin ja Linnateatterin monipuolisen ohjelmiston turvin. Ruotsinkielistä teatteritarjontaa edustaa puolestaan Åbo Svenska Teater.

Turun Konserttitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Turussa toimien ympäri vuoden lukuisien konserttien ja tapahtumien näyttämönä. Konserttitalo toimii myös Turun Filharmonikoiden kotisalina, joka on Suomen vanhin ja peräti yksi maailman vanhimmista orkestereista juurien ulottuessa peräti vuoteen 1790 asti.

Urheilun puolelta Turkua edustaa vahvasti TPS, jonka edustusjoukkue pelaa ylimmällä sarjatasolla miesten jääkiekossa, miesten ja naisten jalkapallossa sekä miesten ja naisten salibandyssä.

Turkuun on mukava ja mutkatonta matkustaa. Turusta on loistavat yhteydet meriteitse. Bussien ja junien lisäksi matkalaiset voivat saapua suoraan Turun lentokentälle pidemmänkin matkan takaa.

Tällä hetkellä meillä on Turussa myynnissä 0 eri tilaisuutta.

Näytä lisää

Featured

Valitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'Turku'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain