Suomeksi | English | Svenska

Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

TOTO

28 heinä
2017
pe
17:00

Raatihuoneenkatu 12 49400 HAMINA

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 18.11.2016 09:00
Päättyy 28.07.2017 22:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 02.01.2017 00:01
Päättyy 27.07.2017 20:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Toto & Hector kiertueelle Suomeen heinäkuussa - Festivaalikeikat Haminassa, Tammisaaressa ja Joensuussa!

Kaikkiaan yli 40 miljoonaa levyä historiansa aikana myynyt legendaarinen Toto saapuu kiertueella Suomeen heinäkuussa. Tämä Steve Lukatherin johtama yhtye nähdään Haminassa Rockin’ Bastioni -festivaalilla perjantaina 28. heinäkuuta, Tammisaaren Stallörinpuistossa Juli Festivalenilla 29.7. ja Joensuun Laulurinteen festivaalialueella 30. heinäkuuta 2017.

Vuonna 1977 Kaliforniassa perustetun ja lukuisia listahittejä ympäri maailman saavuttaneen Toton musiikissa yhdistyvät monenlaiset musiikkilajit, kuten pop, rock, soul, funk, progressiivinen rock, hardrock, R&B, blues ja jazz. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Hold the Line, Rosanna ja Africa. Toto nousi koko maailman tietouteen vuonna 1982 Toto IV –albumillaan.

Historiansa aikana Toto on hajonnut vuonna 2008 ja tehnyt paluun kaksi vuotta myöhemmin. Toto saapuu Suomeen kokoonpanossa, jonka rungon muodostavat legendaariset kitaristi ja laulaja Steve Lukather, kosketinsoittaja ja laulaja David Paich, kosketinsoittaja Steve Porcaro ja laulaja Joseph Williams.


TOTO + HECTOR + SF Blues perjantaina 28. heinäkuuta Hamina Bastionissa,
portit aukeavat klo 17.00.

Liput kentälle alk. 70e, numeroimattomiin nouseviin istumakatsomoihin alk. 80e.

Tapahtuma on ikärajaton, aluella on anniskelualueita ja ruokapisteitä.

Hamina Bastioni -tapahtuma-areena sijaitsee lähes 300-vuotiaan linnoituksen vallien suojassa. Se on katettu Euroopan suurimmalla kesäajan telttakatoksella, jonka alle mahtuvat nousevat katsomot. Bastioni-areenaa kiertää holvisto, jossa sijaitsevat ravintola- ja WC-tilat.
Lisätietoja www.haminabastioni.fi
Lisätietoja www.menolippu.fi

Tapahtumaan on myynnissä VIP-illallispaketteja.

VIP TOTO K-18

Hamina Bastioni 28.7.2017
Tammisaari Stallörsparken 29.7.2017
Joensuu Laulurinne 30.7.2017

Sisältö:

VIP-passi ja konserttilippu
Herkullinen buffet-ruokailu
Käytössänne oma baari ja WC-tilat sekä terassialue
VIP emäntä/isäntä palveluksessanne

Hinta alkaen 149€ + Alv24% (184,76€) / hlö.

HUOM! VIP-pakettiin kuuluvien VIP-passien luovutus ostettua VIP-lippua vastaan tapahtumapaikalla paikalle saavuttaessa. Tarkemmat tiedot ja ohjeistukset toimitetaan asiakkaille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Vip infot & menut päivittyvät osoitteessa http://menolippu.fi/vip/toto2017/

VIP Myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85 (Arkisin klo 9-16)


UUTTA! Esityksessä on käytössä uusi Collector Ticket. Säilytä muisto ikuisesti ja valitse hieno pvc- muoville painettu, virallisella tapahtumakuvalla ja kaulanauhalla varustettu lippu!

Tapahtuma-aluetta valvovat järjestyksenvalvojat ja alueella päivystää ensiapuryhmiä. Ota rohkeasti ja viipymättä yhteys järjestyksenvalvojaan, jos näet jonkun tarvitsevan apua tai tarvitset sitä itse.

Kaikenlaisen lasin (pullot, purkit jne), suurten muovipullojen (yli 0,5 litraa) sekä purkkien sekä sateenvarjojen, retkituolien, laserosoittimien, aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty.

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi seuraavat esineet ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella ja ne tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä:
alkoholi ja muut päihteet sekä huumausaineet, teräaseet, sateenvarjot, lasipullot, videokamerat ja järjestelmäkamerat ( ilman kuvauslupaa ), räjähteet ja ammukset, ampuma-aseet, retkituolit ja kaikki lemmikkieläimet.

Alueella asiakkaita palvelevat lukuisat tuotemyyntipisteet, joten omia picnic eväitä ei saa alueelle tuoda. Avaamattomat pehmeät, alkoholittomat, enintään 0,5 litran kokoiset muovipullot ja mehutetrat on sallittu. Alueella on ilmainen vesipiste.

Konsertit tuottaa Eastway Live

Lippurajoitus: 20
  • Numeroimaton nouseva istumakatsomo

    1.00-80.00 EUR

  • Kenttä

    70.00-188.76 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Lisätietoa

VIP TOTO 2017 - HAMINA

HUOM! Huomioittehan että tapahtumaan on myös myynnissä VIP-illallispaketti sisältäen parhaan näkyvyyden estradille omalta VIP-alueelta, herkullisen buffet -illallisen ja nimikoidut pöytäpaikat Holvistoravintolassa sekä omat ravintolapalvelut ja WC:t käyttöönne tapahtuman ajaksi.

Tarkat tapahtumatiedot ja aluekartat päivitetään osoitteessa www.menolippu.fi/category/festarit/

Nautinnollisia tapahtumahetkiä!

Musiikintäyteisin tapahtumaterveisin,
Menolippu Oy / Eastway Live