Suomeksi | English | Svenska

Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

TOTO

29 heinä
2017
la
15:00

Stallörsparken 10600 TAMMISAARI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 18.11.2016 09:00
Päättyy 29.07.2017 22:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 02.01.2017 00:01
Päättyy 29.07.2017 22:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Toto ja Hector kiertueelle Suomeen heinäkuussa - Festivaalikeikat Haminassa, Tammisaaressa ja Joensuussa!

Kaikkiaan yli 40 miljoonaa levyä historiansa aikana myynyt legendaarinen Toto saapuu kiertueella Suomeen heinäkuussa. Tämä Steve Lukatherin johtama yhtye nähdään Haminassa Rockin’ Bastioni -festivaalilla perjantaina 28. heinäkuuta, Tammisaaren Stallörinpuistossa Juli Festivalenilla 29.7. ja Joensuun Laulurinteen festivaalialueella 30. heinäkuuta 2017.

Vuonna 1977 Kaliforniassa perustetun ja lukuisia listahittejä ympäri maailman saavuttaneen Toton musiikissa yhdistyvät monenlaiset musiikkilajit, kuten pop, rock, soul, funk, progressiivinen rock, hardrock, R&B, blues ja jazz. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Hold the Line, Rosanna ja Africa. Toto nousi koko maailman tietouteen vuonna 1982 Toto IV –albumillaan.

Historiansa aikana Toto on hajonnut vuonna 2008 ja tehnyt paluun kaksi vuotta myöhemmin. Toto saapuu Suomeen kokoonpanossa, jonka rungon muodostavat legendaariset kitaristi ja laulaja Steve Lukather, kosketinsoittaja ja laulaja David Paich, kosketinsoittaja Steve Porcaro ja laulaja Joseph Williams.

TOTO, HECTOR, Bo Kaspers Orkester, SF Blues, Jannike + Paul Oxley's Unit lauantaina 29. heinäkuuta 2017 luonnonkauniissa Stallörinpuistossa, eli Stallörsparkenissa Tammisaaren keskustassa.Portit auki tapahtumaan klo 15.00.

Tapahtuma on ikärajaton,
tapahtuma-alueella on ruokamyyntipisteitä, anniskelualue A-oikeuksin (K-18), WC – tiloja, vesipiste ja SPR:n ensiapupiste.

Liput alk. 70e (sis. kulut)

Priority -liput alk. 90e (sis.kulut)

Priority -lipulla (K-18) pääsette erilliselle Priority -alueelle nauttimaan omista erillisistä ravintolapalveluista suoraan tapahtuman ytimessä, lähellä estradia. Käytössänne oma baari A-oikeuksin sekä omat WC-tilat. Lisäksi alueella on rajoitettu määrä numeroimattomia istumapaikkoja.
Priority alueelle ikäraja K-18.

Tapahtumaan on myynnissä VIP-illallispaketteja.

VIP TOTO K-18

Hamina Bastioni 28.7.2017
Tammisaari Stallörsparken 29.7.2017
Joensuu Laulurinne 30.7.2017

Sisältö:

VIP-passi ja konserttilippu
Herkullinen buffet-ruokailu
Käytössänne oma baari ja WC-tilat sekä terassialue
VIP emäntä/isäntä palveluksessanne

Hinta alkaen 149€ + Alv24% (184,76€) / hlö.

HUOM! VIP-pakettiin kuuluvien VIP-passien luovutus ostettua VIP-lippua vastaan tapahtumapaikalla paikalle saavuttaessa. Tarkemmat tiedot ja ohjeistukset toimitetaan asiakkaille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Vip infot & menut päivittyvät osoitteessa http://menolippu.fi/vip/toto2017/

VIP Myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85 (Arkisin klo 9-16)


Tapahtuma-aluetta valvovat järjestyksenvalvojat ja alueella päivystää ensiapuryhmiä. Ota rohkeasti ja viipymättä yhteys järjestyksenvalvojaan, jos näet jonkun tarvitsevan apua tai tarvitset sitä itse.

Kaikenlaisen lasin (pullot, purkit jne), suurten muovipullojen (yli 0,5 litraa) sekä purkkien sekä sateenvarjojen, retkituolien, laserosoittimien, aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty.

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi seuraavat esineet ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella ja ne tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä:
alkoholi ja muut päihteet sekä huumausaineet, teräaseet, sateenvarjot, lasipullot, videokamerat ja järjestelmäkamerat ( ilman kuvauslupaa ), räjähteet ja ammukset, ampuma-aseet, retkituolit ja kaikki lemmikkieläimet on kielletty.

Alueella asiakkaita palvelevat lukuisat tuotemyyntipisteet, joten omia picnic eväitä ei saa alueelle tuoda. Avaamattomat pehmeät, alkoholittomat, enintään 0,5 litran kokoiset muovipullot ja mehutetrat on sallittu. Alueella on ilmainen vesipiste.


Konsertin järjestäjä: Eastway Live

Lippurajoitus: 20
  • KAT1

    70.00-188.76 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta

Lisätietoa

VIP TOTO 2017 - TAMMISAARI

HUOM! Huomioittehan että tapahtumaan on myös myynnissä VIP-illallispaketti sisältäen herkullisen buffet -illallisen ennen konserttia, parhaan näkyvyyden estradille sekä omat ravintolapalvelut ja WC:t käyttöönne omalla VIP-alueella tapahtumassa.

Tarkat tapahtumatiedot ja aluekartat päivitetään osoitteessa www.menolippu.fi/category/festarit/

Nautinnollisia tapahtumahetkiä!

Musiikintäyteisin tapahtumaterveisin,
Menolippu Oy / Eastway Live