Suomeksi | English | Svenska

Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Deep Purple

11 marras
2017
la
19:00

Nordenskiöldinkatu 11-13 00250 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 16.02.2017 09:00
Päättyy 11.11.2017 19:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

DEEP PURPLE THE LONG GOODBYE -KIERTUEELLAAN SUOMEEN MARRASKUUSSA


Heavy metalin ja hard rockin legenda Deep Purple suuntaa tänä vuonna jäähyväisten jättämiseen viittaavalle The Long Goodbye -kiertueelle. Brittiläisyhtye tuo kiertueensa myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 11. marraskuuta.


Musiikkihistorian pitkäikäisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Deep Purple julkaisee huhtikuun 7. päivä seuraajan menestyksekkäälle ”Now What?!” -albumilleen. Uusi pitkäsoitto on saanut nimekseen ”inFinite”, ja levyltä on jo saatu maistiainen ”Time for Bedlam” -singlen muodossa. Albumin tekoprosessista kuvattu dokumenttielokuva saa ensi-iltansa levynjulkaisun aikaan ympäri maailmaa. Elokuvan myötä fanit pääsevät seuraamaan ensimmäistä kertaa Deep Purplen biisinkirjoitusprosessia sekä yhdessä luottotuottaja Bob Ezrinin kanssa tehdyn albumin nauhoituksia.

”inFinite”-albumin ja The Long Goodbye -kiertueen nimet ovat herättäneet fanien keskuudessa kysymyksiä siitä ovatko albumi ja kiertue jäämässä Deep Purplen viimeisiksi. Bändi ei kuitenkaan ole antanut täysin selvää vastausta nimien lopullisesta merkityksestä. Yhtyeen nykyiseen kokoonpanoon lukeutuvat Ian Gillan (laulu), Roger Glover (basso), Ian Paice (rummut), Steve Morse (kitara) ja Don Airey (koskettimet).

Konsertin toteuttavat yhteistyössä Live Nation Finland ja Eastway Live.

KONSERTTI:
Deep Purple (UK) – The Long Goodbye
La 11.11.2017 Helsingin jäähalli
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin to 16.2.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 63 / 73 euroa Ticketmasterista ja Menolipusta

Lippurajoitus: 8
  • ALAKATSOMOT A3-A6, C2-C5

    73.00 EUR

  • PERMANTO / SEISOVA

    63.00 EUR

  • ALAKATSOMOT A7, B1-B5, C1 / YLÄKATSOMOT E4-E6, F4-F6

    63.00 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Haluaisitko jotain vähän parempaa?

Tiesitkö että tilaisuuteen on tarjolla myös Platinum lippuja? Platinum liput ovat täydellinen valinta silloin kun haluat jotain vähän parempaa. Liput ovat usein talon parhailta paikoilta!

Hinta on 124.00 EUR Näytä liput