Suomeksi | English | Svenska

Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

LuostoClassic - Lounaskonsertti

11 elo
2017
pe
12:00

Luppokeino 1 99555 LUOSTO

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 31.03.2017 14:38
Päättyy 11.08.2017 12:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 31.03.2017 14:38
Päättyy 10.08.2017 20:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Santa's Hotel Aurora -Lounaskonsertti perjantaina 11.8.2017 klo 12.00

Joseph Haydn: Divertimento D-duuri Teppo Hauta-Aho: Cadenza Benjamin Britten: Fantasy Quartet op. 2

Liput alk. 48,50e, lounaskonserttiin ei alennuksia.

LuostoClassic on ainutlaatuinen klassisen musiikin tapahtuma, joka järjestetään jo 15.kerran 10. – 13.8.2017 Pyhä-Luostolla ja Sodankylässä. Kesän 2017 ohjelmassa on 5 ulkoilmakonserttia ja 10 konserttia sisätiloissa – alueen kirkoissa, kappeleissa ja ravintolasaleissa.

LuostoClassicin omintakeisuus tapahtumana nojaa osaltaan ainutlaatuisiin ulkokonserttipaikkoihin sekä Sodankylän kirkkojen ja Revontulikappelin tunnelmallisiin puitteisiin. Ahvenlammen seisahtunut tunnelma, Aittakurun luonnon muovaama hurja amfiteatteri, Ukko-Luoston karu majesteettisuus ja Koparan uteliaat porot ovat myös kesällä 2017 osa LuostoClassicin tarjoamaa uniikkia musiikkikokemusta.

100-vuotiasta Suomea juhlistetaan LuostoClassicin yhteydessä Anssi Tikanmäen jo klassikoksi kohonneella teoksella Maisemakuvia Suomesta, jonka esittää säveltäjä yhtyeineen Riku Niemi Orchestran kanssa. Riku Niemi Orchestran tangotentettiä ja Kyösti Mäkimattilaa kuullaan Lapland Hotel Luostotunturin kaiken kansan Tangotaivutuksissa.

Nuorille suunnattu musiikkileiri toimii nyt neljättä kertaa festivaalin aikana. Leirin opiskelijat osallistuvat festivaalin ohjelmaan tuottamalla Musiikillisen luontopolun ja musiikkileirin päätöskonsertin sisällöt.

Kesän 2017 orkesterivieras on Oulu Sinfonia, joka esittää yhdessä Ylioppilaskunnan laulajien kanssa Ukko-Luoston pääkonsertissa Jean Sibeliuksen Kullervon. Solisteina Kullervossa nähdään Grammy-palkittu sopraano Johanna Rusanen sekä baritoni Ville Rusanen. Kullervon johtaa Johannes Gustavsson.

Ylioppilaskunnan laulajia kuullaan Pasi Hyökin johdolla myös Aittakurun Leevit-konsertissa, jossa esillä on kahden Leevin, Madetojan ja Leavingsien Leevin musiikkia.

Kesän ulkomaisia taiteilijavieraita ovat viulistit Christian Altenburger ja Raquel Castro, alttoviulistit Hiyoli Togawa ja Yuval Gotlibovich, sekä sellisti Young Chang Cho. Kotimaisia vieraita ovat kontrabasisti Esko Laine, 60°-kvintetti eli Niamh McKenna, Takuya Takashima, Tuulia Ylönen, Etienne Boudreault ja Ville Hiilivirta, ja tietenkin festivaalin sisällön neljättä kertaa suunnitellut taiteellinen johtaja Marko Ylönen.

Kesän sisäkonserttipaikat ovat Revontulikappeli, Santa’s Hotel Auroran ravintolasali, Sodankylän 1600-luvulla rakennettu Vanha kirkko, Sodankylän kirkko, Ravintola Vaisko sekä Lapland Hotel Luostotunturin Tunturisali.

Lisätietoja www.luostoclassic.fi

Lippurajoitus: 20
  • Numeroimaton

    48.50 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta