Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Boar, Kaleidobolt, Jupiter

25 touko
2017
to
20:30

Ikäraja 18+

Telakkakatu 8 00150 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 03.04.2017 12:08
Päättyy 25.05.2017 23:59

Varausmahdollisuus:
Alkaa 03.04.2017 12:08
Päättyy 24.05.2017 21:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Boar, Kaleidobolt, Jupiter

Helatorstaina Undie Agencyn pörinäosasto päästetään valloilleen Elmun Baarissa kolmen yhtyeen voimin. Illan aloittavan Jupiterin kosmiset lännenkitarat vievät kuulijan huuruiselle tripille Palm Desertille, jonka jälkeen yleisöä paiskataan Kaleidoboltin viiksipitoisella jytärockilla. Illan runnoo valmiiksi tulevana syksynä uuden albumin julkaiseva Boar, joka heti pölyn laskeuduttua jatkaa matkaansa Venäjän minikiertueelle.

Ovet klo 20.30
Jupiter klo 21.00
Kaleidobolt klo 22.00
Boar klo 23.00

Liput ennakkoon 7€, Ovelta 8€
Ennakkoliput myynnissä ensi maanantaista alkaen Ticketmasterissa.

Oululainen vuonna 2009 perustettu Boar tarjoilee keitoksen sairasta noisea, happoista sludgea, hidasta doomia ja psykedeelistä rockia.
Bändi on urallaan julkaissut muutamia EP:tä, splitin ja viimeisimpänä täysipitkän vinyylinsä “VENEFICAE”. Veneficae valittiin vuoden parhaimmaksi levyksi suositun “Heavy Planet”-blogin toimesta 2015.
Boar on myös kiertänyt ahkerasti Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa, sekä Euroopassa ja jakanut lavan mm. Weedeaterin ja Conanin kaltaisten legendojen kanssa.

Jupiter ajelehtii raskaan rockin ja psykedeelisen musiikin syvänteiden läpi etsien maailmoja, joissa ei ole aiemmin vierailtu. Seitsemän vuotta sitten Kirkkonummen alttareilla Möhnään upotettu kosminen matkaaja on vajotessaan kietoutunut loputtoman pimeän värähtelyn syleilyyn, jonka vaikutuksesta äänellinen ilmentymä on kasvanut uudeksi, äärettömäksi hahmoksi.

KALEIDOBOLT on 2014 Helsingissä perustettu voimatrio, jonka musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit ja psykedeeliset äänimaisemat. Kaleidobolt on julkaissut Kaleidobolt (2015) ja Zenith Cracks (2016) -albuminsa saksalaisen Pink Tank Recordsin kautta ja kiertänyt useaan otteeseen Euroopassa.

--
http://www.undieagency.fi/
http://www.undieagency.fi/boar/
http://www.undieagency.fi/Jupiter/
http://www.undieagency.fi/kaleidobolt/
Lippurajoitus: 20
  • Numeroimaton

    7.00 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta