Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

BASTILLE

08 maalis
2017
ke
19:00

Nordenskilödinkatu 11-13 00250 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 12.12.2016 09:00
Päättyy 08.03.2017 19:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

YleX & Live Nation esittävät:
INDIE POP -YHTYE BASTILLE HELSINKIIN MAALISKUUSSAMegahitillään ”Pompeii” suursuosioon noussut Bastille saapuu alkukeväästä Helsinkiin. Brittiyhtyeen ensimmäinen oma keikka Suomessa järjestetään keskiviikkona 8. maaliskuuta Helsingin Jäähallissa kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 12. joulukuuta Ticketmasterissa.

Alkujaan solisti Dan Smithin sooloprojektina käynnistynyt Bastille on nykypäivänä jo viisihenkinen kokoonpano ja kiistatta matkalla maailman valloitukseen. Yhtyeen siivitti suosioon ensimmäinen pitkäsoitto ”Bad Blood”, joka on myynyt miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Albumin menestynein single ”Pompeii” on saavuttanut yli 400 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa ja kappale piti myös paikkaansa Billboardin Hot 100 -listalla peräti 92 viikkoa. Bastille sai myös Grammy-ehdokkuuden Best New Artist -kategoriassa vuonna 2015. Syyskuussa julkaistu toinen albumi ”Wild World” on kokoelma tarttuvia kertosäkeitä ja sukkelia populaarikulttuuriviittauksia. Levyn singlet ”Good Grief” ja ”Send Them Off” ovat saaneet myös Suomessa paljon radiosoittoa.

Wild Wild World -kiertueen Euroopan osuus käynnistyy tammikuun lopussa Luxemburgista. Ennen ensimmäistä areenakiertuettaan yhtye on kasvattanut kuulijakuntaansa mm. lukuisilla festivaaleilla. Bastillea on kuultu myös Ruisrockissa, Provinssirockissa ja Ilosaarirockissa, mutta tuleva Helsingin keikka on yhtyeen ensimmäinen oma konsertti Suomessa.

KONSERTTI:
YleX & Live Nation esittävät: Bastille (UK) – Wild Wild World Tour
Ke 8.3.2017 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 19
Järjestäjä: Live Nation Finland Oy

Live Nation Finland

Lippurajoitus: 8
  • NUMEROIMATON/SEISOMAPAIKKA

    48.50 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta

Tilauksesi

Tietoa tilauksestasi

Et ole valinnut paikkoja
Lippumäärä
Voit muuttaa valintojasi näytön vasemmassa reunassa
Paikat eivät vielä ole varattuna
Lippurajoitus: 8