Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Electric Festival KISS VIP-LIPPU PERJANTAI

03 maalis
2017
pe
17:01

Ikäraja 18+

Messuaukio 1 00520 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 04.01.2017 09:00
Päättyy 03.03.2017 23:01

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Electric Festival by KISS – Suomen suurin talvifestivaali

Helsingin messukeskuksessa 3-4. päivä maaliskuuta järjestettävä Electric Festival by KISS on suurin Suomessa nähty talvifestivaali. Se kokoaa yhteen tuhannet ihmiset nauttimaan kansainvälisten supertähtien esiintymisistä, massiivisesta teknisestä tuotannosta asiaan kuuluvine erikoisefekteineen sekä aidosta, vuosittain jatkuvasta festivaalitunnelmasta keskellä Helsinkiä.

Electric Festivalin pääesiintyjänä nähdään kiistatta maailman menestynein DJ-artisti, jo viidesti maailman parhaaksi DJ:ksi valittu elektronisen musiikin megatähti TIËSTO, Bryan Adamsin ’Heaven’ -coverillaan tanssilistoja valloittava DASH BERLIN, maailman tunnetuimpiin trance-tähtiin kuuluvat legendat PAUL VAN DYK sekä GARETH EMERY, ’Loca People’ ja ’Trumpets’ -hiteillään maailmanmaineeseen noussut SAK NOEL, Madonnan ja Chris Brownin kanssa yhteistyötä tehnyt BENNY BENASSI sekä kotimaiset tähdet ALEX KUNNARI, K-SYSTEM sekä ALEX MATTSON.
EDM-artistien lisäksi Electric Festivalin massiivisella lavalla nähdään kotimaisen urbaanin musiikin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva, kolminkertainen Emma-ehdokas EVELINA, jo huimat yli 50 miljoonaa Spotify-toistoa kerännyt NIKKE ANKARA, ’Läikkyy’ hitillään suureen suosioon noussut Youtube-tähti ARTTU LINDEMAN, BRÄDI, DEM sekä muita artisteja.

Tapahtumapaikkana toimiva Helsingin Messukeskus tarjoaa tapahtumalle ainutlaatuisen ympäristön laadukkaineen palveluineen, hyvien kulkuyhteyksien ääressä.

Electric Festival by KISS -tapahtuman tuotannosta vastaa Helsingin messukeskus yhdessä alan ammattilaisista koostuvan tuotantotiimin kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Radio KISS Finland.

ESIINTYJÄT Perjantai // Friday

Electric Stage
(Time: 17:00 - 02:00)

TIËSTO
GARETH EMERY
PAUL VAN DYK
ALEX KUNNARI
ARTTU LINDEMAN
EVELINA
BORDERLESS

VIP-Stage
(Time: 22:00 - 04:00)

JOONAS HAHMO
Ninth Floor
Evarist
DJ Elferaon
Eric Rayner

IKÄRÄJA
Konsertin suositusikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa. Anniskelualueelle pääsy edellyttää 18-vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokkortti tai passi.) Ovet ikärajattomaan konserttiin aukeavat kello 17:00 ja tapahtuma päättyy kello 02:00.

PÄIVÄLIPPU
Päivälippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn lipun osoittamana päivämääränä/päivämäärillä. Päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen.

IN / OUT-LIPPU
IN / OUT - lippu vaihdetaan rannekkeeseen.


KISS VIP-LIPPU (K-18)
KISS VIP-lippu vaihdetaan rannekkeeseen. KISS -ranneke oikeuttaa alueelle edestakaiseen pääsyyn saman päivän aikana ilman rajoituksia.

KISS VIP-lippu sisältää
- Oma narikka.
- Omat WC-alueet.
- Oma OTTO-automaatti.
- Oma katettu tupakointialue.
- Oma sisäänkäynti tapahtumaan.
- Oma KISS VIP-ranneke kulunvalvontaan.
- Omat baarit joissa anniskellaan alkoholia.
- Pääsy Messukeskuksen monipuoliseen ruokamaailmaan.
- Omat ala carte ruokaravintolapalvelut.
- Pääsy KISS VIP-alueelle josta suora näkyvyys päälavalle.

Varaa mukaasi käteistä, näin nopeutat asiointia myyntipisteissämme.
Festivaalialueella on kaksi OTTO -automaattia joista toinen on varattu vain KISS VIP-asiakkaiden käyttöön.

SAAPUMINEN JA POISTUMINEN
Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Messukeskuksen pääsisäänkäynnin puolelta.
Alueelta voi halutessaan poistua, pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen mikäli ostettu lippu oikeuttaa siihen. Sisääntuloportin yhteydessä on narikka ylimääräisiä laukkuja / vaatteita yms. varten.
Narikan hinta on 2,5 € ja uusi käynti 1€

Portilla on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

LIIKUNTARAJOITTEISET
Messukeskukseen, kaikkiin tapahtumapaikkoihin sekä ruoka- ja juomapisteisiin pääsee pyörätuolilla. Paikalla on myös inva-WC:itä.

PÄÄSYLIPUT
Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu.
Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Lippupalvelusta, ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito!
Poistumisoikeuden sisältävät liput vaihdetaan portilla henkilökohtaiseen rannekkeeseen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irroittaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdithan rannekkeestasi kunnolla.

Festivaalin lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 01.00.
Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.


www.electricfestival.fi
Facebook

Lippurajoitus: 20
  • KAT1

    76.00 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta

Tilauksesi

Tietoa tilauksestasi

Et ole valinnut paikkoja
Lippumäärä
Voit muuttaa valintojasi näytön vasemmassa reunassa
Paikat eivät vielä ole varattuna
Lippurajoitus: 20