Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Hans Zimmer - Live on Tour

16 touko
2017
ti
18:30
Loppuunmyyty

Areenankuja 1 00240 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 29.11.2016 09:00
Päättyy 16.05.2017 23:59

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

ELOKUVAMUSIIKIN SUPERTÄHTI HANS ZIMMER KONSERTOI HARTWALL ARENALLA

Ti 16.5.2017 Helsinki, Hartwall Arena

Kaikkien aikojen menestynein elokuvamusiikin säveltäjä Hans Zimmer saapuu ensimmäistä kertaa urallaan Suomeen. Lukemattomia palkintoja Oscarista kahteen Golden Globeen ja neljään Grammyyn voittanut artisti konsertoi orkesterinsa kanssa Helsingissä Hartwall Arenalla tiistaina 16. toukokuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa tiistaina 29. marraskuuta.

Hans Zimmer on säveltänyt musiikin yli 120 elokuvaan, jotka ovat keränneet lipputuloja runsaan 24 miljardin dollarin edestä. Artisti on ollut kymmenen kertaa Oscar-ehdokkaana ja voittanut elokuva-alan arvostetuimman palkinnon sävellyksistään Leijonakuningas-elokuvaan. Muiden palkintojensa ohella hän saanut myös tähden Hollywoodin Walk of Fameen.

”Hans Zimmer Live On Tour” -kiertue sisältää artistin tunnetuimpia sävellyksiä hänen yli 30 vuotta kestäneeltä uraltaan. Tulevassa Hartwall Arena -konsertissa säveltäjälegendan kanssa lavalle nousee Hans Zimmerin studiobändistä, orkesterista ja laulajista koostuva 60-henkinen kokoonpano.

Konsertti jakautuu kahteen osaan. Aluksi Hans Zimmer esittää kuuluisia sävellyksiään elokuvista, kuten Gladiaattori, Leijonakuningas ja Pirates of the Caribbean. Toisessa puoliskossa on luvassa uudelleensovitettuja versioita esimerkiksi The Dark Knight -Batman-trilogian ja Inceptionin ääniraidoista. Mahtipontisessa konsertissa nähdään myös vierailijoita pop- ja rock-maailmasta sekä kuullaan otteita lukemattomista muistakin elokuvista, kuten Interstellar, Man of Steel, True Romance, Da Vinci -koodi ja Crimson Tide – purppuravyöhyke.

”Olen aina halunnut toteuttaa tällaisen konserttikiertueen, ja olen innoissani tulevista matkoistani Pohjois-Amerikkaan, Australiaan ja Eurooppaan. Tarjoamme lahjakkaiden ystävieni kanssa konserttielämyksen, jollaista yleisö ei ole koskaan aikaisemmin kokenut”, Hans Zimmer sanoo.

Parhaillaan Hans Zimmer on ajankohtainen sävellyksistään BBC:n ”Planet Earth II”- ja Netflixin ”The Crown” -sarjoissa. Lähitulevaisuudessa hänen teoksiaan kuullaan uudessa Sean Penn -elokuvassa ”The Last Face” sekä yhdessä Pharrell Williamsin kanssa toteutettavalla ”Hidden Figures” -ääniraidalla.

Hans Zimmerin kaikkien aikojen ensimmäinen kiertue käynnistyi aikaisemmin tänä vuonna kahdella loppuunmyydyllä Lontoon Wembley Arena -konsertilla. Ylistäviä arvioita saanut kiertue jatkuu Pohjois-Amerikan ja Australian kautta Pohjoismaihin ja siitä edelleen muualle Eurooppaan.

”Hans Zimmer Live On Tour” -kiertue Pohjoismaissa:
Ti 16.5.2017 Helsinki, Hartwall Arena
To 18.5.2017 Tukholma, Ericsson Globe
La 20.5.2017 Oslo, Spektrum
Ma 22.5.2017 Kööpenhamina, Forum Copenhagen

Ovet klo 18:30
Showtime klo 20:00

www.hanszimmerlive.com
www.hans-zimmer.com
www.hartwallarena.fi
www.fullsteam.fi

Lippurajoitus: 20
 • Permanto A B C

  130.00 EUR

 • Permanto D E F

  100.00 EUR

 • Alakatsomo sivut

  100.00 EUR

 • Alakatsomo takaosa

  90.00 EUR

 • Yläkatsomo

  70.00 EUR

 • Alakatsomo näkörajoite

  100.00 EUR

 • Yläkatsomo näkörajoite

  70.00 EUR

 • PYÖRÄTUOLI

  70.00 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.