Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Lions 100 Blues

09 syys
2017
la
14:00

Pehtorinkuja 3 02940 ESPOO

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 10.04.2017 09:00
Päättyy 09.09.2017 12:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 10.04.2017 09:00
Päättyy 08.09.2017 21:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Lions 100 Blues

Tule nauttimaan syksyn värikylläisestä musiikista huipputaiturien kanssa Lions Club Espoo Pohjoisen järjestämään tapahtumaan 9.9.2017 klo 15-19. Tule yksin, kaksin, tuttavien tai perheen kera Marketanpuistoon, Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo
Lisää tietoa:
lcespoopohjoinen.wordpress.com/lions-100-blues-2017

Kuuntele ja nauti suomalaisten huippu-artistien monipuolisesta kattauksesta kauniissa ja monipuolisessa Marketanpuistossa Pohjois-Espoossa. Tapahtuman tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Ennakkoon ostamalla varmistat sisäänpääsyn. Tapahtumassa viihdyttävät:
• Bluesklassikko Honey B & T-Bones
• Voice of Finland semifinalistit Tomas ja Maria Höglund orkestereineen
• Soul- ja poptaituri Riikka Keränen Quartet

Honey B & T-Bones kuuluu suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin. Samalla se on maamme bluesnäyttämön evolutiivisimpia toimijoita. Jo 35 vuotta vaikuttanut bändi ei tarjoile kilotavaraa, vaan väkevän coctailin jossa nykypäivä ja historia lyövät kättä sopusoinnussa. Muhevat bassolinjat ja funky rummutus rakentavat perustan, jonka yllä liitelevän Esa “Bluesministeri” Kuloniemen slidekitara ei ota vankeja. Raakakakun koristeena on Musiikin tohtori Aija "Honey B" Puurtisen laulu. Kuvittele päivitetty Memphis Minnie ja olet lähellä totuutta!

Tomas ja Maria Höglund sekä orkesteri: Voice-kilpailussa eri tuotantovuosina menestynyt aviopari esittää mm. ”Vain Elämää” -kosketinsoittajan Mikko Mäkisen ja Talent-Suomi Finalistin Lauri Schreckin säestyksellä tanssittavaa Rythm and Blues -musiikkia: esimerkiksi seuraavien tähtien musiikkia Stevie Wonder, James Brown, Jackson 5, Tina Turner, Huey Lewis, The Pointer Sisters, Tom Jones, Aretha Franklin, Joe Cocker, Kool and the gang, Eric Clapton, Otis Redding.

Riikka Keränen Quartet esittää pop/soul-musiikkia. Keränen jakaa lavan lempimuusikoidensa ja ystäviensä kosketinsoittaja Mikael Myrskogin, basisti Eero Sepän sekä rumpali Anssi Tirkkosen kanssa. Yhtye on tavannut yhteisten jazzopintojen myötä Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa.

LIONS 100 BLUES tapahtumapaikka on Axxell Överbyn isolla nurmikentällä puutarha-myymälän ja ravintolan välissä, Marketanpuiston vieressä. Ravintola sijaitsee tapahtuma-alueen sisällä ja siellä voi halutessaan käydä syömässä, kahvilla tai nauttimassa väliaikamusiikista juomien kera. Tapahtuma-alueella on myös makkaramyyntiä ja muuta oheismyyntiä.

Omalla autolla: kaksi parkkialuetta ja kolme sisääntuloporttia. Laita navigaattoriin osoite Pehtorinkuja 3 Espoo. Bussiyhteydet: Tapahtuma-alueelle tulevat bussit voi hakea reittioppaasta (www.reittiopas.fi). Lähin bussipysäkki on Kulloonmäki, Reittioppaaseen kirjoitetaan Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo. Kulloonmäen pysäkiltä on noin 500 metrin kävelymatka Tapahtuma-alueelle.

0-15v lapset vanhempiensa kanssa veloituksetta

Lippurajoitus: 20
  • KAT1

    32.00 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta

Marketan puisto

Marketan puisto

Pohjakartta on ainoastaan suuntaa antava eikä välttämättä vastaa täysin tapahtumapaikan oikeaa paikkajärjestystä.