Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Mauri ja vähä-älypuhelin

26 syys
2017
ti
10:00

Esterinkatu 11 55100 IMATRA

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 09.03.2017 09:00
Päättyy 26.09.2017 10:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 09.03.2017 09:00
Päättyy 25.09.2017 21:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Veera Salmi:
Mauri ja vähä-älypuhelin
Imatralainen 8-vuotias Mauri ei katso enää lastenohjelmia sillä hänellä on suunnitelma. Mauri aikoo kaivaa tunnelin Egyptiin koska hänen paras kaverinsa Bashir on juuri muuttanut sinne.
Mauri asuu äitinsä kanssa kaksin. Äiti kertoo ettei heillä ole varaa Egyptin matkaan, eikä edes uuteen älypuhelimeen – vaikka Maurin oma vanha puhelin on täysin mäsä. Eräänä yönä Maurin puhelin muuttuu kuitenkin huippuälypuhelimeksi, jonka avulla Mauri saa yhteyden Nakuna Uusi-Pebassa asuvaan kummalliseen Halihalien heimoon. Omanlaisiaan ovat myös Maurin sademetsiä pelastava äiti ja luokkakaveri Chi, joka ei koskaan sano sanaakaan.
Veera Salmen kiitetyn lastenkirjan dramatisointi nähtiin Suomen Kansallisteatterissa keväällä 2016. Tämä musiikkipitoinen lastenteatteriesitys on valloittavan hauska ja viisas kertomus ystävyydestä, erilaisuudesta ja mielikuvituksen voimasta.
Dramatisointi on Harri Nousiaisen ja musiikin on säveltänyt Maija Ruuskanen. Rooleissa Aki Honkatukia ja Hanna Kaskela.
”Tunnelin kaivaminen ei ole laitonta mutta siitä tulisi luultavasti ongelma jos talomummit näkisivät sen. Talomummeja on hyviä ja pahiksia. Heitä on kolmea lajia. On huivimummeja, lippismummeja, ja sitten yks kukkatäti. Talomummit on yleensä ihan kilttejä ja herttaisia ja joskus käy niin hyvä tsägä, että me saadaan niiltä suklaanappeja ja silloin me sanotaan, kiitoksia arvon rouvat ja madaam ja tänksjuu ja welkam ja helou.”
Esitystä suositellaan yli 4-vuotiaille.
Ensi-ilta Teatteri Imatran Pikku Hiisi -näyttämöllä 30.8.2017.

Lippurajoitus: 20
  • KAT 1

    11.00 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta