Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Nummirock 2017 3 päivää

22 kesä
2017
to

Nummijärventie 385 61910 NUMMIJÄRVI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 09.12.2016 09:00
Päättyy 22.06.2017 23:59

Varausmahdollisuus:
Alkaa 02.01.2017 00:01
Päättyy 21.06.2017 21:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Nummirock 2017 3 päivän lippu
22.-24.6.2017

Nummirock porskuttaa vahvana

Kauhajoen Nummijärvellä järjestettävä metallipäiden riemujuhla täytti viime juhannuksena 30 vuotta. Ensimmäiset artistit kesälle 2017 on nyt julkistettu. Brittiläinen extreme metal -yhtye Anaal Nathrakh ottaa räyhäämisellään yleisöltä luulot pois heti kättelyssä! Uusimman albuminsa "The Whole of the Law" juuri julkaissut bändi nähdään Nummijärvellä ensimmäistä kertaa.

Ulkomaisedustusta saadaan myös Norjasta, kun etenkin Gorgorothista tuttu mustan metallin mysteerihahmo Gaahl saapuu oman bändinsä kanssa käymään läpi soitannollista historiaansa. Luvassa on kappaleita ainakin Gorgorothilta, Trelldomilta ja God Seedilta!

Kotimaiset yhtyeet eivät häviä nimekkyydessään ulkomaisille kollegoilleen. Tummia sävyjään maalailee viime vuonna erinomaisen vastaanoton saaneen tripla-albuminsa julkaissut Swallow the Sun, kiltit pistää heilumaan pian Eurooppaan suuntaava melodisen folk metallin vienti-ihme Ensiferum, letkajenkka jatkuu Enskojen keikalta Nummirockin toivotuimpiin esiintyjiin kuuluvan Korpiklaanin tahdissa, ja homman viimeistelee tunnelmallisella pakanametallillaan Vorna!

Vuodesta 1987 vuosittain Nummijärven maatalousjärjestö ry:n ylläpitämä tapahtuma on muodostunut legendaariseksi metallikansan ilojuhlaksi, josta vannoutuneimmat fanit eivät malta pysyä poissa, ja ensikertalaisetkin ryöpätään sellaisessa liemessä, että uudestaan on tultava. Talkoovoimin järjestettävä tapahtuma keräsi viime juhannuksena lähes 20 000 hengen riemua tihkuvan yleisön.

Nummijärven juhannusjuhlien fiilistelyn voi aloittaa todenteolla viimeistään tänään maanantaina, kun myyntiin on tullut kolmen päivän erikoishintaisia ennakkolippuja. Lippu kannattaa siis hankkia nopeasti, sillä kolmen päivän edullisempia lippuja myydään ainoastaan 500 kappaletta. Aikaisempien vuosien tapaan auto- ja telttapaikka kuuluvat lipun hintaan.

Liput vaihdetaan portilla rannekkeisiin.

Lipun hinta sisältää: Auto- ja telttapaikan.

Helpoiten Nummirock –päivitysten tasalla pysyy Facebookin kautta. Muista tsekata myös Nummirockin Instagram ja nettisivut osoitteessa www.nummirock.fi/.

Ei ikärajaa.
Suositusikäraja on 16-vuotta.

Lisätietoja:
www.nummirock.fi

Lippurajoitus: 20
  • Numeroimaton

    129.00 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta