Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

RASKASTA JOULUA / KAJAANI

13 joulu
2017
ke
20:00

Ikäraja 6+

Ratakatu 2 87100 KAJAANI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 24.04.2017 09:00
Päättyy 13.12.2017 19:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 24.04.2017 09:00
Päättyy 12.12.2017 21:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Tapahtuma on paikkanumeroimaton, mutta tapahtumapaikalta löytyy sekä istuma- ja seisomapaikkoja

RASKASTA JOULUA KAJAANI

13.12. Kajaani, Kajaanihalli
Solisteina Marco Hietala, Elize, Ryd, Kimmo Blom, Ville Tuom


Useita vuosia Kajaanissa konsertit loppuunmyynyt Raskasta joulua –konsertti siirtyy kovan kysynnän vuoksi Kajaanihalliin

- Odotettu jättikiertue tuo Kajaaniin Nightwish-tähti Marco Hietalan sekä ruotsalaissopraanoniUseita vuosia Kajaanissa konsertit täyteen myynyt konserttikiertue Raskasta joulua siirtyy yleisön kovan kysynnän vuoksi Kajaanihalliin. Uuden keikkapaikan myötä aikaisempaa suurempana kiertävä konserttikiertue saa nyt toteutettua myös Kajaaniin koko visuaalisen shown: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show. Kajaanihallissa tullaan kokemaan ennennäkemätön pyrotekninen toteutus.

Kajaanissa 13.12. järjestettävässä Raskasta joulua -konsertissa nähdään menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala, metalliyhtye Amaranthen laulajana tunnettu ruotsalainen sopraanotähti Elize Ryd, useista tv-ohjelmista ja Freddie Mercury –musikaaliroolistaan tunnettu monitaituri Kimmo Blom sekä Suburban Tribe –yhtyeestä suosioon noussut Ville Tuomi, joka on nykyisin legendaarisen Leningrad Cowboysin nokkamies.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Tänä vuonna suurempana kuin koskaan kiertävä Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla.

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

Tilaisuudessa on väliaika. Alaikäraja konsertteihin on 6 vuotta.
OHJELMA MUUTOKSET MAHDOLLISIA

Lippurajoitus: 20
  • Normaali

    39.90 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta

Lisätietoa

Raskasta Joulua

Tapahtuma on paikkanumeroimaton, mutta tapahtumapaikalta löytyy sekä istuma- ja seisomapaikkoja