Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Red Hot Chili Peppers

29 heinä
2017
la
15:00

Kaisaniemen puistotie 00100 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 15.12.2016 09:00
Päättyy 29.07.2017 22:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 02.01.2017 00:01
Päättyy 28.07.2017 20:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Red Hot Chili Peppers saapuu Helsinkiin heinäkuussa!

Rock-maailman armoitetuimpiin ykkösnimiin lukeutuva Red Hot Chili Peppers saapuu konsertoimaan Helsinkiin heinäkuussa. Tämä yli 60 miljoonaa albumia ympäri maailman myynyt yhtye esiintyy Kaisafest 2017 -festivaalilla Kaisaniemen puistossa Helsingin keskustassa lauantaina 29. heinäkuuta 2017.

Red Hot Chili Peppers julkaisi kesällä 11. studioalbuminsa, The Getaway, ja se nousi listaykköseksi monissa maissa eri puolilla maailmaa. Kyseessä oli samalla tämän Grammy-voittajan seitsemäs TOP10-albumi Billboardin listoilla. Red Hot Chili Peppers nähtiin viimeksi Suomessa syyskuussa, jolloin se myi hetkessä loppuun kaksi konserttia Helsingin Hartwall Areenassa.

Red Hot Chili Peppersin muodostavat laulaja Anthony Kiedis, basisti Flea, rumpali Chad Smith ja kitaristi Josh Klinghoffer. Heillä on takanaan viisi multiplatinaa myynyttä LP:tä, kuusi Grammy-palkintoa, joihin lukeutuvat Best Rock Album (Stadium Arcadium), Best Rock Performance By A Duo Or Group (Dani California), Best Rock Song (Scar Tissue) ja Best Hard Rock Performance WithVocal (Give It Away). Yhtye sai nimityksen arvostettuun Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2012.

Red Hot Chili Peppers Kaisaniemen puistossa Helsingissä lauantaina 29. heinäkuuta. Portit avautuvat klo 15.00

Tapahtuma on ikärajaton,
tapahtuma-alueella on ruokamyyntipisteitä, anniskelualue A-oikeuksin (K-18), WC – tiloja, vesipiste ja SPR:n ensiapupiste.

Liput alk. 89,50e (sis. kulut)

Priority -liput alk. 109,50e (sis.kulut)

Priority -lipulla (K-18) pääsette erilliselle Priority -alueelle nauttimaan omista erillisistä ravintolapalveluista suoraan tapahtuman ytimessä, lähellä estradia. Käytössänne oma baari A-oikeuksin sekä omat WC-tilat.
Priority alueelle ikäraja K-18.

Tapahtumaan on myynnissä VIP-illallispaketteja.
VIP Myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85 (Arkisin klo 9-16)


Tapahtuma-aluetta valvovat järjestyksenvalvojat ja alueella päivystää ensiapuryhmiä. Ota rohkeasti ja viipymättä yhteys järjestyksenvalvojaan, jos näet jonkun tarvitsevan apua tai tarvitset sitä itse.

Kaikenlaisen lasin (pullot, purkit jne), suurten muovipullojen (yli 0,5 litraa) sekä purkkien sekä sateenvarjojen, retkituolien, laserosoittimien, aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty. Katso tarkemmat infot www.menolippu.fi

Alueella asiakkaita palvelevat lukuisat tuotemyyntipisteet, joten omia picnic eväitä ei saa alueelle tuoda. Avaamattomat pehmeät, alkoholittomat, enintään 0,5 litran kokoiset muovipullot ja mehutetrat on sallittu. Alueella on ilmainen vesipiste.

Red Hot Chili Peppers: www.redhotchilipeppers.com

Konsertin järjestäjä: Eastway Live
Lisätietoja www.menolippu.fi

Lippurajoitus: 20
  • KAT1

    89.50-109.50 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta

Lisätietoa

VIP KAISAFEST 2017

HUOM! Huomioittehan että tapahtumaan on myös myynnissä VIP -illallispaketti, jolla takaatte itsellenne parhaan näkyvyyden estradille, omat nimikoidut pöytäpaikat VIP-teltassa, herkullisen buffet -illallisen, omat ravintolapalvelut ja WC:t käyttöönne tapahtuman ajaksi sekä kiertuelahjan muistoksi elämysrikkaasta päivästä.

VIP-paketin sisältöön ja ostoprosessiin pääsette helposti osoitteessa www.menolippu.fi/vip/kaisafest2017/

Lämpimästi Tervetuloa!

Musiikintäyteisin tapahtumaterveisin,
Menolippu Oy / Eastway Live