Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

Seitsemän veljestä *ennakko

14 kesä
2017
ke
19:00
Lippuja ei ole saatavilla

Tykistölahti 00190 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 27.02.2017 10:45
Päättyy 14.06.2017 19:00

Varausmahdollisuus:
Alkaa 27.02.2017 11:00
Päättyy 13.06.2017 22:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

Kivi - Heiskanen:
SEITSEMÄN VELJESTÄ

Aleksis Kivi antoi Seitsemässä veljeksessä ensi kertaa äänen niille, joiden sanottavaan ei aiemmin uskottu ja kuvasi kansan rehellisesti ja kaunistelematta sellaisena kuin sen tunsi.

Keisarivallan Suomen sydämenlyönnit 1800-luvulla vahvistuivat vuosi vuodelta. Kivi takoi kuvauksissaan näkyväksi tavallisen kansan arvon ja kauneuden. Ja tuo kauneus oli osaltaan valmista tietä vapaudelle, syntyvälle kansakunnalle.

Seikkailunsa alussa Jukolan seitsemän veljestä viittaavat kintaalla kaiken maailman kansakunnille, opeille ja määräyksille. Veljekset tunnistavat voimansa ja uskovat lujasti sen oikeutukseen. Impivaaran korvesta veljekset lähtevät etsimään vapauttaan, sitä mitä heistä siinä vapaudessa voisi tulla. Mutta miten seitsemän lujaa tahtoa taotaan yhdeksi, kun vastassa on villi luonto ja koko maailma? Sitä käyvät veljekset Suomenlinnan helteisessä kesässä mittaamaan.

Kari Heiskasen sovitus ja ohjaus on ankarasti Kiven eetosta kunnioittava, riehakkaan kiihkeä ja sydämeen käyvä tulkinta suomalaisen kirjallisuuden rakastetuimmasta teoksesta.

Veljesten rooleissa:
Santtu Karvonen ( Juhani)
Tommi Rantamäki (Tuomas)
Eino Heiskanen (Aapo)
Eero Ojala (Simeon)
Mikko Virtanen (Timo)
Miro Lopperi (Lauri)
Elias Keränen ( Eero)

Lippurajoitus: 20
  • Kategoria 1

    22.50 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.