Turvatarkastus

Turvatarkastuksella varmistamme, että lipunostaja on oikea ihminen eikä kone. Tällä pyrimme estämään mahdolliset väärinkäytökset ja tekemään lipun ostamisesta mahdollisimman turvallista kaikille.

Virhetilanne. Lataa sivu uudelleen.

On mahdollista, että liput ovat vielä saatavissa. Kokeile uudelleen.

The 1975

14 kesä
2017
ke
19:00

Tallberginkatu 1 00180 HELSINKI

Lipunmyynti alkaa:
Alkaa 18.01.2017 14:00
Päättyy 14.06.2017 19:00

Tietoa tilaisuudesta

Tietoa tilaisuudesta

THE 1975:N HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY KESÄKUULLE

Brittiyhtye The 1975 tiedotti alkuviikosta, että joutuu siirtämään Euroopan kiertueensa myöhäisempään ajankohtaan Brit Awardsiin liittyvien sitoumustensa vuoksi. Nyt kiertueen päivämääriä on saatu uudelleenaikataulutettua, ja Helsingin keikka järjestetään keskiviikkona 14. kesäkuuta Kaapelitehtaalla, jäähallin ollessa tuolloin jo varattuna. Helmikuiselle jäähallikeikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle Kaapelitehtaalla. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 25.2. saakka. Yhtye pahoittelee aikataulumuutoksista johtuvaa harmia.

Lippujen palautus, mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi:
Pääsyliput voi käydä palauttamassa 25.2.2017 mennessä Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi yhteystiedot ja tilinumero.

The 1975:
The 1975 julkaisi toisen albuminsa ”I Like It When You Sleep, For you Are So Beautiful Yet So Unaware Of It” viime keväänä ja se nousi saman tien listaykköseksi sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Levyn singlet ”Somebody Else”, ”Love Me”, ”A Change Of Heart” ja ”The Sound” ovat olleet valtavia hittejä ympäri maailmaa ja keränneet useita kymmeniä miljoonia kuuntelu- ja katselukertoja YouTubessa ja Spotifyssa. Yhtyeen musiikissa 80-lukuvaikutteinen elektropop yhdistyy groovaavaan kitararockiin, ja bändiä on verrattu milloin Talking Headsiin, milloin Princeen.

Kesäkuussa Helsingissä on luvassa on visuaalisesti näyttävä show, joka yhdistelee ainutlaatuisesti taidetta ja teknologiaa. The 1975 on luvannut esittävänsä myös kappaleita, joita ei ole koskaan aiemmin soittanut livenä.

KONSERTTI:
YleX & Live Nation esittävät: The 1975 (UK)
Ke 14.6.2017 Kaapelitehdas, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton/rajattu anniskelualue K-18


Järjestäjä: Live Nation Finland Oy

Live Nation Finland

Lippurajoitus: 8
  • A3-A5, C3-C5

    58.50 EUR

Lipun hinta sisältää käsittelykulut. Erikseen veloitetaan toimitus- ja maksutapakohtaiset kulut valintasi mukaan.

Hae paikkoja

Hae paikat - Anna meidän valita sinulle parhaat mahdolliset vapaat paikat. Voit myös valita itse paikkasi.

Paikat eivät vielä ole varattuna

Sinua ei vielä veloiteta