Cockiespolicy
Vår webbplats använder cookies för att utveckla webbplatsen och förbättra din upplevelse. Denna policy förklarar hur vi gör det.

Vad är en cookie?

En cookie är en textfil som innehåller en liten mängd data som hämtas och lagras på den enhet du använder för att komma åt vår webbplats. Dessa cookies har olika syften, bland annat för att låta vår webbplats känna igen enheten när du besöker webbplatsen igen, se till att du skickade rätt innehåll samt lagra information om dina preferenser eller tjänster som tillhandahålls för dig.

Web beacons eller andra liknande filer kan också göra samma sak. Vi använder termen "cookies" i denna policy för att hänvisa till alla filer som samlar in information på detta sätt.

Vilka cookies använder vi?

Cookies på vår webbplats kan delas in i fyra kategorier:

Absolut nödvändiga cookies
Vissa cookies är nödvändiga för driften av vår webbplats, t ex att göra det möjligt för oss att identifiera användare så att de kan logga in på sina konton. Om du väljer att stänga av dessa cookies, kommer du inte åt ditt konto.

Prestandacookies

Vi använder cookies för att analysera hur besökare använder vår webbplats och för att övervaka webbplatsens prestanda. Detta tillåter oss att identifiera och snabbt åtgärda eventuella problem. Vi kan t ex använda prestandacookies för att hålla reda på vilka sidor som är mest populära. Vi kan också använda cookies för att visa dig länkar till andra sidor som vi tror du kan vara intresserad av baserat på de sidor du besöker.

Funktionalitetscookies

Vi använder funktionalitetscookies för att komma ihåg dina preferenser, t ex för att minnas de ändringar du har gjort i dina kontoinställningar. Vi kan också använda cookies för att förse dig med andra tjänster, t ex att du kan titta på videoklipp på vår webbplats.

Marknadsförings- och spårningscookies

Vi och våra tredjepartsannonsörer använder cookies för att förse dig med annonser som vi tror är relevanta och av intresse för dig. Till exempel, om du tittar på en artist eller ett evenemang kan du se reklam för samma artist eller evenemang eller liknande artister och evenemang på vår webbplats eller andra webbplatser som du besöker.

Tredjepartscookies

Please note that third parties (for example, advertising networks) may use cookies over which we have no control in order to provide you with targeted advertising. These cookies are likely to be performance cookies or advertising or tracking cookies. We do not control these third party cookies and for more information you should check the third party’s privacy and/or cookies policy.

Observera att tredje part (t ex annonsnätverk), över vilka vi inte har någon kontroll, kan använda cookies för att förse dig med riktad reklam. Dessa cookies kommer sannolikt att vara prestanda-, marknadsförings- eller spårningscookies. Vi kontrollerar inte dessa tredjepartscookies och för mer information bör du kontrollera tredje parts policy kring integritet och/eller cookies.

Ändra webbläsarens inställningar

Du har möjlighet att ändra webbläsarens inställningar för att begränsa vilka cookies som kan användas. Dessa inställningar finns vanligen under "Alternativ" eller "Inställningar" i menyn för din webbläsare.

Ytterligare information hittar du här, eller i Hjälp-menyn i din webbläsare:

Cookie-inställningar i Internet Explorer
Cookie-inställningar i Chrome
Cookie-inställningar i Firefox
Cookie-inställningar i Safari

Kom ihåg att om du ändrar dina inställningar och blockerar cookies, innebär detta att vissa funktioner på vår webbplats inte kan tillhandahållas dig och att du kanske inte kan dra full nytta av alla delar på webbplatsen.

Mer information

Du kan läsa mer om cookies på :www.allaboutcookies.org ellerwww.youronlinechoices.eu