Azealia Banks lippuja

Maailman suosituimpiin naisräppäreihin lukeutuva Azealia Banks ensi kertaa Suomeen syyskuussa!

Vahvoista kannanotoista sekä näyttävistä musiikkivideoistaan tunnettu Azealia Banks saapuu konsertoimaan ensi kertaa Suomeen syyskuussa. Tämä uusien kappaleiden ja näyttävän liveshown voimin tänä syksynä keikkalavoille palaava verbaalinen taituri nähdään The Circuksessa, Helsingissä sunnuntaina 24. syyskuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 35 euroa, ja ne tulevat myyntiin Ticketmasterissa maanantaina 28. elokuuta klo 9.00.

New Yorkin Harlemissa syntynyt 26-vuotias Azealia Banks on yksi tämän hetken arvostetuimmista ja lahjakkaimmista naispuolisista rap-muusikoista. Tämä persoonallinen laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti jo 10-vuotiaana musikaalilavoilla. Hän kirjoittaa omia kappaleitaan ja oli vasta 17-vuotias tehtyään levytyssopimuksensa tunnetun XL Recordings -yhtiön kanssa.

Azealia Banks on harvoista mittavaan suosioon nousseista naisräppäreistä Nicki Minajin ja Iggy Azelian lisäksi. Banksin todellinen läpimurto tapahtui viisi vuotta sitten, kun hän julkaisi suureksi menestykseksi nousseen 212-singlen. Kappale on kerännyt YouTubessa jo yli 130 miljoonaa katselukertaa.

Banksin musiikki on energistä urbaania musiikkia, joka ammentaa vaikutteita rapin ja R&B’n perinteistä yhdistellen taiturimaisesti mukaan myös modernimpia popin ja tanssimusiikin vaikutteita. Naisen tyyliä on verrattu mm. Missy Elliottiin, ja hänen musiikkivideoillaan on nähtävissä vaikutteita niin muotimaailmasta kuin hiphop-kulttuurista.

Multitalentti Banks nähdään lähiaikoina myös uudessa elokuvassa. Tämän räppäri RZA:n ohjaaman Cocon kuvaukset on juuri saatu päätökseen. The Circuksen keikka on Azealian kauan odotettu ensimmäinen Suomen-konsertti, sillä hän joutui perumaan edellisen Sideways-festareille suunnitellun keikkansa elokuvaroolinsa vuoksi vuonna 2015.

Valitettavasti ei löytynyt yhtään hakutulosta haulle 'Azealia Banks'

Muokkaa hakuasi tai selaa tilaisuuksia alla olevien kategorioiden avulla.

Selaa kategorioittain