Siirry suoraan pääsisältöön
Blockfest

Hip-hop/R&B

Blockfest lippuja

7 TILAISUUTTA

Suomi

7 Tilaisuutta
Ladattu 7 / 7 tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Blockfest

Blockfest 20.-21.8.2021

Blockfest valtaa Tampereen ydinkeskustan jälleen elokuun puolivälissä ja tuo kaupunkiin kiinnostavimmat kansainväliset sekä kotimaiset artistit. Festivaali on ollut loppuunmyyty jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon.

Artistit 2021

Danileigh (US), Denzel Curry (US), Polo G (US)
JVG, Cledos, Gettomasa, Gracias, F, Ibe, Jesse Markin, Kube, Lauri Haav, MKDMSK MMRL, William

Festivaali on K-18. Rannekkeet toimitetaan kotiinkuljetuksen tilanneille ja erikoislipun ostaneille lähempänä tapahtumaa.

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista osoitteessa www.blockfest.fi, ja ota myös seurantaan Facebook ja Instagram-kanavamme. Ennen lipun ostoa, luethan kulloinkin voimassaolevat tapahtumaehdot tästä.

www.blockfest.fi

Linkit: www.fb.com/blockfest www.instagram.com/blockfest www.blockfest.fi/ehdot2021 Lisää esiintyjiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin julkaistaan kevään aikana.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Ostamalla liput sitoudut noudattamaan yleisiä ehtoja. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset TÄSTÄ

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista osoitteessa www.blockfest.fi, ja ota myös seurantaan Facebook ja Instagram-kanavamme.
www.blockfest.fi
www.fb.com/blockfest
www.instagram.com/blockfest
www.youtube.com/blockfest