Siirry suoraan pääsisältöön
Kotisivu
Liput
Blockfest

Hip-hop/R&B

Blockfest lippuja

7 TILAISUUTTA

Suomi

7 Tilaisuutta
Ladattu 7 / 7 tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Blockfest

Blockfest 20.-21.8.2021

FUTURE, BURNA BOY, OCTAVIAN – BLOCKFESTIN OHJELMISTO KASVAA

Blockfest julkaisi lisää kansainvälisiä ja kotimaisia kiinnityksiä ohjelmistoonsa. Festivaalin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa.

Ensimmäiset artistit loppukesästä tiedottanut Blockfest on julkistanut lisää kiinnityksiä kesän 2021 tapahtumaan. 20. ja 21. elokuuta Tampereen Ratinassa nähdään ensimmäistä kertaa festivaaleilla esiintyvät Future (US), Burna Boy (NG) sekä Octavian (UK). Kotimaisista artisteista mukaan liittyvät suomirapin renessanssimies Eevil Stöö, uutta soolomateriaalia työstänyt Shrty ja debyyttialbuminsa taannoin julkaissut Pihlaja.

Yhdysvaltalainen Future on tunnettu rap-artisti, laulaja, lauluntekijä sekä tuottaja, jonka yli kymmenvuotisen uran tunnetuimpia hittejä ovat mm. “Mask Off”, “Jumpman” sekä “Low Life”. Artistin ura sai alkunsa Dungeon Family -kollektiivista, jossa hänet nimettiin The Futureksi. Atlantalaislähtöinen Future on tehnyt yhteistyötä urallaan niin T.I.:n, Draken, Kanye Westin kuin Lil Waynenkin kanssa. Artistin uusin albumi High Off Life, joka julkaistiin kuluvan vuoden toukokuussa, oli Futuren seitsemäs albumi Billboard 200 -listan kärjessä.

Burna Boy on palkittu nigerialainen laulaja ja lauluntekijä, joka kuvailee musiikkiansa fuusioafroksi: afrobeatin, reggaen ja rapin yhdistelmäksi. Muun muassa “On The Low” sekä “Gbona” -kappaleistaan tunnettu Burna Boy on julkaissut tähän mennessä yhteensä viisi studioalbumia; vuonna 2019 julkaistu African Giant oli ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi. Nimekkäistä yhteistyöprojekteistaan tunnetun artistin uusimmalla Twice as Tall -albumilla vierailevat mm. Stormzy ja Coldplay-ikoni Chris Martin.

Ranskalaissyntyinen, sittemmin lontoolaistunut Octavian, yhdistelee tyylissään taitavasti muun muassa rap-, house- sekä drill-musiikkia. Vuonna 2016 uransa aloittanut ja myös laulajana ja lauluntekijänä kunnostautunut Octavian on työskennellyt esimerkiksi Skeptan, A$AP Fergin sekä niin ikään nyt Blockfest-esiintyjäksi kiinnitetyn Futuren kanssa.

Blockfest 2021 tulee koostumaan täysin uusista nimistä sekä tälle kesälle julkaistuista ja toivotuista artisteista. Festivaalin ohjelmisto täydentyy vielä niin kansainvälisin kuin kotimaisin nimin.

Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan – lisätietoa löydät Blockfestin sekä lipunvälittäjien verkkosivuilla. Festivaali on suunnattu vain täysi-ikäisille myös ensi vuonna.

Tähän mennessä julkistetut Blockfest 2021 -artistit: br> Burna Boy (NG), Future (US), DaniLeigh (US), Denzel Curry (US), Octavian (UK), Polo G (US)
Cledos, Eevil Stöö, Gettomasa, Gracias, F, Ibe, Jesse Markin, Kube, Lauri Haav, MKDMSK MMRL, Pihlaja, Shrty, William
Lisää esiintyjiä julkaistaan myöhemmin.

Ennen lipun ostoa, luethan kulloinkin voimassaolevat Blockfestin tapahtumaehdot TÄSTÄ

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista osoitteessa www.blockfest.fi, ja ota myös seurantaan Facebook ja Instagram-kanavamme.
www.blockfest.fi
www.fb.com/blockfest
www.instagram.com/blockfest
www.youtube.com/blockfest

Ticketmaster Suomi