Siirry suoraan pääsisältöön
Blockfest

Hip-hop/R&B

Blockfest lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Blockfest

RAP-LEGENDA 50 CENT BLOCKFESTEILLE

Yhdeksi 2000-luvun parhaiksi rap-artisteiksikin valittu 50 Cent saapuu Suomeen elokuussa Tampereen Ratinassa järjestettävän Blockfestin toisena pääesiintyjänä. Festivaalin lipunmyynti on kovassa käynnissä.


50 Cent on yhdysvaltalainen räppäri, laulaja ja laulunkirjoittaja, joka on sittemmin tullut tunnetuksi niin näyttelijänä, tv-tuottajana kuin yrittäjänäkin. Yli 30 miljoonaa albumia pitkän uransa aikana myynyt ja monesti palkittu 50 Cent on rankattu Billboardin toimesta vuosituhannen top-3 räppäriksi ja hänet nostettiin tammikuussa Hollywoodin Walk of Fameen.

Vuonna 2002 julkaistun Guess Who’s Back -mixtapen jälkeen 50 Cent solmi levytyssopimuksen Eminemin luotsaaman Shady Recordsin kanssa, ja julkaisi pian sen jälkeen Dr. Dren tuottaman debyyttialbuminsa Get Rich or Die Trying. Levyn ykkössinkku ”In Da Club” rikkoi ennätyksiä ollessaan mm. radioiden viikon soitetuin kappale.

50 Centin vuonna 2005 julkaistu toinen studioalbumi The Massacre jatkoi menestystarinaa. Levyn tunnetuimmat kappaleet ”Candy Shop” ja ”Disco Inferno” tekivät hänestä ensimmäisen sooloartistin, jolla oli samanaikaisesti kolme kappaletta Billboard-listan kärkiviisikossa, sillä 50 Cent esiintyi myös listalla olleella The Gamen kappaleella ”How We Do”. Viiden julkaistun studioalbuminsa lisäksi 50 Cent tunnetaan hiphop-ryhmä G-Unitin perustajana. Tällä hetkellä hän toimii tuottajana sekä yhtenä näyttelijöistä suositussa ja palkitussa draamasarjassa Power. Hänet on myös nähty valkokankaalla esimerkiksi Get Rich or Die Tryin’, Escape Plan ja Righteous Kill -elokuvien myötä.

Kaikki tähän mennessä julkaistut Blockfest-artistit:
50 Cent (US), City Morgue (US), Denzel Curry (US), Danileigh (US), Gucci Mane (US), Migos (US), Playboi Carti (US), Saweetie (US), Swae Lee (US), Trippie Redd (US)

Aaro630 & Vepu, Asa & Polarsoul, Cledos, Costee, Etta, Evelina, F, Gettomasa, GoodJobLarry (ft. Tippa, NCO, Musta Hanhi, Fetti, Le Fvbelos, Pajafella, Slushher), Gracias, IBE, Jesse Markin, Juno, JVG, Kube, Lauri Haav, Le Fvbelos, Lukas Leon, Melo, Mouhous, Pyhimys, Sexmane, Sini Sabotage, SMC Lähiörotat, View, Yeboyah

Lisää esiintyjiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin julkaistaan kevään aikana.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Ostamalla liput sitoudut noudattamaan yleisiä ehtoja. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset TÄSTÄ

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista osoitteessa www.blockfest.fi, ja ota myös seurantaan Facebook ja Instagram-kanavamme.
www.blockfest.fi
www.fb.com/blockfest
www.instagram.com/blockfest
www.youtube.com/blockfest