Siirry suoraan pääsisältöön
BRQ Vantaa -festivaali

Klassinen

BRQ Vantaa -festivaali lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta BRQ Vantaa -festivaali

BRQ Vantaa Festival järjestetään jo 10. kertaa Vantaan suurimpana klassisen musiikin tapahtumana 5.–11.8.2019 keskiaikaisessa Pyhän Laurin kirkossa ja upeassa uudessa kappelissa. Helsingin pitäjän kirkonkylä on ainutlaatuinen paikka musiikkijuhlille; sen varhaiselle keskiajalle ulottuvan historian kerrostumat nivoutuvat kauniisti yhteen nykypäivän kanssa sekä kylämiljöössä että festivaalin ohjelmistossa. Italialaisen huippuorkesterin Il Giardino Armonicon Suomen ensivierailusta nautitaan akustiikaltaan ja arkkitehtuuriltaan kiitetyssä Temppeliaukion kirkossa.

Taiteellinen johtaja Markku Luolajan-Mikkola on onnistunut luomaan kiehtovia ohjelmia vuodesta toiseen ja tuomaan Suomeen vanhan musiikin aatelistoa. Festivaalin ohjelmistosuunnittelu on saanut arvostusta myös maamme rajojen ulkopuolella. Kriteereissä korostuvat korkea taiteellinen taso, yhteisöllisyys sekä eurooppalainen ja kansainvälinen suuntautuneisuus.

BRQ Vantaa festivaalin iltapaketit ja sarjakortti ovat myynnissä lippukaupoissa www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi Lippukaupat ja puhelinpalvelussa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm)) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm).