Siirry suoraan pääsisältöön
DANNY - KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMAT HITIT

Rock/Pop

DANNY - KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMAT HITIT lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta DANNY - KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMAT HITIT

DANNY ”KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMAT HITIT”

AINUTLAATUINEN KONSERTTITAPAHTUMA VALKEAKOSKELLA

SUNNUNTAI 11. ELOKUUTA KELLO 18.00

APIANNIEMEN KESÄTEATTERI
Pässinmäenkatu 30, 37600 Valkeakoski


Dannyn pitkän uran jäähyväiskiertue ”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” päättyi näyttävästi Helsingin jäähalliin 18. tammikuuta. Poikkeuksellisen mittava turnee starttasi 26. lokakuun lopulla 2018. Konsertteja oli kaiken kaikkiaan kolmekymmentäviisi, joista valtaosa myytiin hetkessä loppuun.

Laulamista ja esiintymisiä Danny ei missään tapauksessa aio lopettaa vaikka raskaat kiertueet päättyivätkin. Kuluvan kevään Danny on varannut lomailuun ja akkujen lataamiseen, mutta kesän koittaessa laulaminen, keikkailu ja konsertit jatkuvat.

Sunnuntaina, elokuun 11. päivä Danny joukkoineen nousee Apianniemen kesäteatterin lavalle, Valkeakoskella, jossa hän esittää tunnetuksi tekemiään hittejä ”Kaikkien aikojen suurimmat hitit” –konsertissa.

”Olen kuin hai, jonka on oltava kaiken aikaa liikkeessä tai muuten sen hapensaanti loppuu ja se kuolee. En minäkään voi lopettaa liikkumista ja laulamista. Jatkan siis hain tapaan ja pyrähdän välillä pintaan esiintymään”, Danny kertoo.

”Jäähyväiskiertueella monet ihmiset tulivat juttelemaan ja kiittämään. Osa yleisöstä esitti toiveenaan nähdä vielä joskus sellainen konsertti, jossa esittäisin vain omia hittejäni. Lauluja, jotka olen vuosien varrella levyttänyt ja jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Listahittejä uraltani löytyy satakunta, joten eiköhän niillä ikimuistettava konserttikokonaisuus saada aikaiseksi. Kaikkien aikojen suurimmat hitit! Ensi kesänä, yleisön pyynnöstä – Valkeakoskella!”

Dannyn hittiputki on vuodesta 1964 jatkunut katkeamattomana näihin päiviin saakka – ”East Virginia”, "Piilopaikka", ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Rebecca”, ”Salattu suru", "Kesäkatu", "Se eikö todista että muutuin", ”Tuuliviiri", "Piilopaikka", "Maantieltä taloon", "Vähän ennen kyyneleitä", "Kauan", "Hiljainen kitara", "Aaveratsastajat", ”Amarillo”, "Seitsemän kertaa seitsemän", "Tuulensuojaan", ”Kuusamo”, "Ninja", "Tämä taivas, tämä maa" ja niin edelleen. Viimeisin Dannyn listoille noussut hitti on viime syksynä levytetty moderni versio ”Nousevan auringon talo” –klassikosta.

Vuonna 1977 Danny löysi duettoparikseen Armi Aavikon, jonka kanssa Danny levytti muun muassa sellaiset hitit kuin ”Tahdon olla sulle hellä", ”Me vain” ja ”Kaiken sulle antaisin”. ”Kaikkien aikojen suurimmat hitit” –konserttitapahtuma perustuu edellä mainittuihin, muistoja herättäviin lauluihin. Konsertissa Dannyä säestää kapellimestari Petri Kokon johtama orkesteri.

DANNY MUSIKAALI VALKEAKOSKELLA

11. kesäkuuta – 10. elokuuta välisenä aikana Suomen Kesäteatterissa, Apianniemessä nähdään myös Dannyn elämästä kertova, Heikki Paavilaisen ohjaama ja käsikirjoittama ”Danny musikaali”. Musikaalissa Dannya näyttelevät Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula, Liisa Lipsasta Ushma Karnani ja Armi Aavikkoa Susanna Laine. Katri Helenan roolissa nähdään Dannyn avopuoliso Erika Vikman.

Esityksiä on kaiken kaikkiaan 44. Esitykset päättyvät juhlavasti Dannyn ”Kaikkien aikojen suurimmat hitit” –konserttiin.

www.suomenkesäteatteri.fi