Siirry suoraan pääsisältöön
  1. Kotisivu
  2. Teatteri ja taide
  3. Musikaali
  4. Danny Musikaali
Danny Musikaali

Musikaali

Danny Musikaali lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Danny Musikaali

Danny Musikaali

Ohjaus ja käsikirjoitus: Heikki Paavilainen

Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin Dannyn vauhdikasta ja tapahtumarikasta elämää Porista Helsinkiin, kohti iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa. Musikaalissa saadaan ihailla menneiden vuosikymmenien näyttäviä show-kiertueita ja unohtumattomia radiohittejä, kuten Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä. Saamme myös kurkistaa laulajan yksityiselämän koskettaviin hetkiin kulissien takana, rakkauselämän käännekohtiin ja musiikkibisneksen kovaan maailmaan. Danny on musikaali nuoren laulajan kunnianhimosta, viihdemaailman raadollisuudesta ja kyvystä rakastaa.

Miespäärooleissa lavalla nähdään karismaattiset näyttelijät Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula. Laulaja Lauri Mikkola on hurmannut upealla lauluäänellään mm. suursuosion saaneessa Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa sekä tv:stä tutuissa ohjelmissa kuten Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu. Pitkän uran lavalla tehnyt karismaattinen suosikkinäyttelijä Ilkka Koivula on nähty Dannyn roolissa myös aikaisemmin (2005). Lavalla naispäärooleissa ihastuttavat Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Muissa rooleissa nähdään muun muossa Harri Penttilä sekä tanssijat Ansku Bergström ja Janne Talasma. Musikaalin taidokkaan liveorkesterin kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi. Orkesterissa lisäksi Sampsa Rättäri, Teemu Broman ja Jimi Hautamäki.

Koreografia: Ansku Bergström

Puvustus: Arja Sahno

Maskeerauksen suunnittelu: Pirjo Laihiala

Lisätietoja: www.suomenkesateatteri.fi

Pyörätuolipaikkojen sekä mahdollisten avustajapaikkojen varaus ja osto suoraan Suomen Kesäteatterin toimistolta puh. 0400 810710 ma - pe klo 12-16

Ryhmämyynti ja tiedustelut Arkisin klo 12.00- 16.00 P. 0400 810 710 ryhmat@suomenkesateatteri.fi

Apian kansanpuisto 37600 Valkeakoski (pysäkointi Apiankatu 7)