DBTL 2018 lippuja

DOWN BY THE LAITURI 25.7.2018 - 28.7.2018


Suomen vanhin kaupunkifestivaali Down By The Laituri juhli viime vuonna näyttävästi 30-vuotista historiaansa ja tulee tänä vuonna jälleen entistä komeampana ja suurempana. Heinäkuun viimeiselle viikolle sijoittuva festivaali paisuu nyt nelipäiväiseksi. DBTL-festareiden vieraille esitellään tänä vuonna kotimaisten huippuartistien lisäksi Walesin tiikeri, Sir Tom Jones.

TOM JONES NOUSEE DBTL-FESTIVAALIEN ESTRADILLE KESKIVIIKKONA 25. HEINÄKUUTA

Tom Jones nähdään DBTL-festivaaleilla Turun Urheilupuiston yläkentällä festareiden avajaispäivänä keskiviikkona 25. heinäkuuta. Komean uransa aikana kaikkien tuntema walesilainen artisti on levyttänyt pitkän listan hittikappaleita, mm. Sexbomb, It's Not Unusual, She's A Lady, Deliah, Green Green Grass Of Home ja If I Only Knew.

Festivaalien avajaispäivän täydentävät kotimaiset suursuosikit Virve Rosti ja Paula Koivuniemi, joista jälkimmäisen voisi olettaa lataavan ilmoille kaikkille tutun hittinsä Kun kuuntelen Tomppaa.

FESTIVAALEILLA NÄHDÄÄN JÄLLEEN KERRAN KOVIA KOTIMAISIA HUIPPUARTISTEJA
Down By The Laituri -festivaali tarjoilee jälleen kivikovan listan kotimaisia kärkiartisteja. Torstaina 26.7. lavalla nähdään Samuli Edelman, Neon 2, Kaija Koo ja Popeda. Perjantaina 27.7. estradille nousevat Suvi Teräsniska, Sanni, Michael Monroe ja Tuure Kilpeläinen. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 28.7. yleisön eteen nousevat Neljä Ruusua, Laura Voutilainen, Lauri Tähkä ja Apulanta.

SUOMEN LAADUKKAIMMAKSI FESTARIVIPIKSI KEHUTTU DBTL:N VIP-ALUE TARJOAA JULKKISKOKKI ANTTI VAHTERAN SUUNNITTELEMAN VIP-MENUN
Down By The Laituri -festivaali vei viime vuonna festivaali-vippien tason uusille mittasuhteille. Poikkeuksellisen laadukkaat tilat ja erinomainen julkkiskokki Antti Vahteran suunnittelema Golden VIP -menu saivat suuren suosion ja näin huippupalvelut sisältävät VIP-paketit myytiin jokaisen päivän osalta loppuun. Tälle vuodelle kaikkia osa-alueita viilattu entisestään ja kokonaispaketti on entistäkin kattavampi.

- "Down By The Laituri -festivaali tulee jälleen! Minulle on suuri kunnia päästä laatimaan Suomen parhaimmaksi festivaalivipiksi tituleeratun VIP-tilan juhlallinen Golden VIP -menu jälleen tänä vuonna. Päivittäin vaihtuva menu on suunniteltu asiakkaiden tarpeet yksityiskohtaisesti huomioiden ja tarjonta on monipuolista. DBTL-vieraat ansaitsevat unohtumattoman festivaalipäivän lisäksi laadukkaan ruokailukokemuksen, jota olen itse seurassanne paikan päällä toteuttamassa ja esittelemässä. Pöytä on katettu, tervetuloa!" kertoo DBTL:n VIP-menun suunnitellut Antti Vahtera.

DBTL:n VIP-alueen pöydistä on suora näkyvyys esiintymislavalle ja rajattu alue ulottuu aina lavan etuosaan asti. VIP-alueella on myös viihdyttävää erikoisohjelmaa ja artistihaastatteluja. Lisäksi tiloista löytyvät riittävien istuinpaikkojen lisäksi VIP-asiakkaiden käyttöön tarkoitetut juomamyyntipisteet, WC-tilat ja tupakointialue.

Lisätietoa:
www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_festivaali

18 tilaisuutta tapahtumalle DBTL 2018 18 Tilaisuutta

Tilaisuuksia Suomi (18)