Siirry suoraan pääsisältöön
  1. Kotisivu
  2. Festivaalit
  3. Musiikkifestivaali
  4. DBTL
DBTL

Musiikkifestivaali

DBTL lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta DBTL

DOWN BY THE LAITURI 2019

DBTL-festivaalit juhlitaan Turussa torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019.

Down By The Laituri -festivaali teki kesällä 2018 oman uuden yleisöennätyksensä, kun festivaaleilla vieraili yhteensä yli 16 000 silmäparia. Tätä ennätystä lähdetään rikkomaan vuoden 2019 festareilla uuden alueen, monipuolistuvien palveluiden ja erinomaisen artistikattauksen voimin. DBTL-festivaalit juhlitaan torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019 Turun Tuomiokirkkotorilla ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Brahenpuistossa.

FESTIVAALEILLA NÄHDÄÄN JÄLLEEN KERRAN HUIPPUKATTAUS NIMEKKÄITÄ ARTISTEJA

Down By The Laituri -festivaali tarjoilee jälleen kivikovan listan kotimaisia kärkiartisteja. Torstaina 25.7. lavalla nähdään kestosuosikit Popeda ja Eppu Normaali, energiset naistähdet Vesala ja Sanni, sekä tuulahduksen ulkomailta tuova brittiartisti Bonnie Tyler. Perjantaina 26.7. estradille nousevat hittilistojen kärkinimi Lauri Tähkä, Haloo Helsinki -yhtyeestä tuttu Ellips, kansainvälisestikin tunnettu suosikkiyhtye The Rasmus, Turun ylpeys Ressu Redford, ja megasuositun Raskasta Joulua -formaatin kesäisempi muoto Raskasta Iskelmää. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 27.7. yleisön eteen astelevat hittilistoilla viikosta toiseen viihtyvä Juha Tapio, takavuosien suurbändi ja hittikone Suurlähettiläät legendan statuksen omaava Neljä Ruusua, monipuolinen taiteilija Anssi Kela, sekä energiaa kotikaupunkinsa lavalle tuova Michael Monroe.

- "Tulevana kesänä tulemme näkemään ennennäkemättömän kovan artistikattauksen DBTL:n historiassa. Olemme lisänneet yhden artistin joka päivälle, joten festivaalialueen portit aukaistaan tänä vuonna aikaisemmin, kuten yleisö kovasti on toivonut. Meiltä on usein kyselty, että kuka on meidän pääesiintyjämme. Joudumme aina vastaamaan, että meillä on yli kymmenen pääesiintyjää", kertoo DBTL-tapahtuman järjestäjä Henri Kulmala.

- "On hienoa esitellä yleisölle näin laaja kattaus, näin nimekkäitä ja himottuja artisteja. Tulevaan kesään olemme saaneet kiinnitettyä oikeastaan kaikki ne esiintyjät, joita olemme halunneetkin. DBTL on saavuttanut aseman, jossa artistit haluavat tulla festivaaleillemme esiintymään. Tämä ei ole missään määrin itsestäänselvyys ja tästä saavutuksesta kiitos kuuluukin hienolle organisaatiollemme. Tänä kesänä uusi alue tulee olemaan niin tyylikäs, että festarit jäävät varmasti niin esiintyjien kuin yleisönkin mieleen", Kulmala päättää.

TARJOLLA MYÖS KOLME UPEAA KIRKKOKONSERTTIA

Normaalien festivaalipäivien lisäksi yleisölle tarjoillaan tänä vuonna myös kolme upeaa Tuomiokirkossa nähtävää kirkkokonserttia. Konsertit ovat yksittäisiä tapahtumia ja niihin on myynnissä erilliset pääsyliput. Torstaina 25.7. Tuomiokirkossa konsertoi upea lauluyhtye Rajaton, perjantaina 26.7. vuoronsa saa suursuosittu baritoni Waltteri Torikka ja lauantaina 27.7. esiintymässä nähdään Teräsbetoni-yhtyeestä aikanaan pinnalle noussut solisti Jarkko Ahola.

- "Heti kun tämän kesän festivaalien alueeksi varmistui Tuomiokirkkotori ja Brahenpuisto, aloimme kartoittamaan mahdollisuuksia järjestää kirkkokonsertteja Tuomiokirkossa. Koko käytössä olevaa aluetta ja Tuomiokirkkoa pitää kunnioittaa ja oli alusta asti selvää, että kirkossa pitää esittää laadukasta ja kirkkoon sopivaa musiikkia. Olemme ylpeitä siitä, että DBTL on Suomen ainut festivaali, jonka yhteydessä on myös upeita kirkkokonsertteja. Rajaton, Waltteri Torikka ja Jarkko Ahola ovat hienoja artisteja Tuomiokirkkoon ja näistä konserteista tulee varmasti ikimuistettavat", kuvailee Henri Kulmala.

RUOKA- JA VIP-PALVELUT MONIPUOLISTUVAT ENTISESTÄÄN

Down By The Laituri -festivaali on saanut kahtena edellisenä vuonna suurta ylistystä VIP-palveluidensa johdosta. Poikkeuksellisen laadukkaat tilat ja erinomaiset Golden VIP -menut ovat olleet huippusuosittuja. Tälle vuodelle kaikkia osa-alueita viilataan ja monipuolistetaan entisestään ja VIP-menun suunnittelijaksi on kutsuttu koko Suomen ehkä tunnetuin kokki, turkulaislähtöinen Kari "Kape" Aihinen.

- "Minulle ja ennen kaikkea Roster Turulle on hieno mahdollisuus olla mukana yhdessä kesän hienoimmista festivaaliviikonlopuista! Tämä tarjoaa samalla erinomaisen tilaisuuden tulla tutustumaan upeaan ravintolaamme - olemmehan me vasta kaksi vuotta vanha paikka. Koko Tuomiokirkon ja Roster Turun ympäristö on uskomattoman kaunis, varsinkin kesällä. Ja onhan koko Turku Suomen kaunein kesäkaupunki!" avaa Kari Aihinen.

Aikaisempina vuosina tutuksi tullut Golden VIP -paketti on saanut tänä vuonna rinnalleen uuden Roster VIP -paketin. Kyseisen lippuluokan ruokailuosuus tapahtuu lähellä festivaalialuetta sijaitsevassa Roster Turku -ravintolassa. Myös Roster VIP -pakettiin kuuluvan menun on suunnitellut Aihinen.

- "Sekä Golden VIP- että Roster VIP -menut ovat meidän itse valmistamia alusta loppuun asti. Haluamme aina olla rohkeita, ylpeitä, ehkä hieman erilaisiakin ja varsinkin haastaa itseämme. Itse olen mukana festareilla kaikkina kolmena päivänä "all-night-long" ja luonnollisesti koko ravintolakin on festaritunnelman kyydissä alusta loppuun asti! Haemme pitkää ja hyvää yhteistyökumppanuutta DBTL-organisaation kanssa", kuvailee Aihinen tulevaa yhteistyötä.

- "Vanhana Hepokullan poikana olen aina ylpeä ja iloinen, kun saan tulla "kotiin" töihin. Tehdään tästä paras ja herkullisin festivaali ikinä - hunajata, hunajata!" päättää "Kape".

Roster Turku ja Kari Aihinen ovat mukana suunnittelemassa kaikkia DBTL-festivaaleilla tarjottavia ruokatuotteita. Tulossa on herkullisia, tavanomaisesta festivaaliruoasta poikkeavia tuotteita. Alueelle tuodaan erilaisia promootiopisteitä, joissa on tarjolla mm. raikkaita juomia ja muita palveluita.


Lisätietoa:
www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_festivaali