1. Kotisivu
  2. Perhe
  3. Jääshow
  4. DISNEY ON ICE – The Wonderful World of Disney On Ice
DISNEY ON ICE – The Wonderful World of Disney On Ice

Jääshow

DISNEY ON ICE – The Wonderful World of Disney On Ice lippuja

53 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

Valitettavasti ei löytynyt yhtään tapahtumaa maassa Suomi

Kiinnostaisiko jokin näistä allaolevista tapahtumista?

Tilaisuudet ulkomailla

53 Tilaisuutta
Ladattu 20 / 53 tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta DISNEY ON ICE – The Wonderful World of Disney On Ice

THE WONDERFUL WORLD OF DISNEY ON ICE KOETAAN HARTWALL ARENALLA HELMIKUUSSA

Perheiden alkuvuoden kohokohdaksi kasvanut, kymmentuhatpäiset yleisöt vuosittain keräävä Disney On Ice palaa helmikuun alussa Suomeen. The Wonderful World of Disney On Ice -esityksellään kiertävä jääshow koetaan Hartwall Arenalla kahdeksassa näytöksessä torstaista sunnuntaihin 7.-10. helmikuuta. Show’ssa on mukana yli 50 rakastettua Disney-hahmoa, mukaanlukien perheen pienimpien suursuosikit Disney-Pixarin Doria etsimässä ja Disneyn Frozen -animaatiomenestyksistä.

The Wonderful World of Disney On Ice -show’ssa on luvassa huolella valittu lajitelma Disney-tarinoiden rakastetuimpia kohtauksia. Mukana ovat megamenestyselokuva Frozenista tuttu ”Taakse jää” (”Let It Go”) Elsan upeasti tulkitsemana, Leijonakuninkaasta tutun Simban ja kumppaneiden ”Hakuna Matata”, seitsemän kääpiön hyväntuulinen ”Hai Hou” (”Heigh Ho”) -marssi, Aladdin-tarinan lampunhengen taikuudet, Doria etsimässä -suosikkileffan unohtelevainen Dori ystävineen, sekä Toy Storyn ja Pienen merenneidon hurmaavimmat hahmot. Show’ta luotsaavat tuttuun tapaan Mikki, Minni, Aku sekä Hessu Hopo.

Uusi show tarjoilee Disney-animaatioiden aatelia yhdistellen sekä klassikoita että uudempia suosikkeja. ”Se, että voimme tuoda klassista ja modernia Disneytä ja Pixaria livenä jäälle ympäri maailmaa, on sitä mistä eniten pidän Disney On Icessa”, kertoo tuottaja Nicole Feld Feld Entertainmentista. ”Tähän tuotantoon taitava luova tiimimme on valinnut vauhdikkaita tarinoita, jotka tekevät vaikutuksen lasten lisäksi varmasti myös vanhempiin. The Wonderful World of Disney On Ice’ssa on mukana kaikkea Doria etsimässä -leffasta tutuista merenalaisista seikkailuista Leijonakuninkaan Timonin ja Pumbaan komediaan.”

Vuorovaikutus yleisön kanssa on tärkeä osa Disney On Ice -kokemusta, ja tässäkin tuotannossa fanien on mahdollista päästä mukaan tuotannon avainkohtauksiin. ”The Wonderful World of Disney On Ice’ssa olemme luoneet hurmaavan hetken, jolloin yksi fani pääsee vapauttamaan lyhdyn Tähkäpään ja Flynnin kanssa ”Valon kirkkaan viimein nään” (”I See the Light”) -kappaleen alussa”, kertoo ohjaaja Patty Vincent Feld Entertainmentilta. ”Se on näyttävä kohtaus, josta Tähkäpää ja Flynn luistelevat upeaan duettoon lyhtyjen loistaessa heidän yläpuolellaan.”

ESITYKSET:
The Wonderful World of Disney On Ice

Helsinki, Hartwall Arena

To 7.2.2019 klo 18
Pe 8.2.2019 klo 14 ja klo 18
La 9.2.2019 klo 10.30 klo 14.30 ja klo 18.30
Su 10.2.2019 klo 10.30 ja klo 14.30

Torstain ja perjantain esitykset:
Permanto (istumapaikat jäällä) palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 59,50 / lapset 12v. asti 49,50 euroa
Alakatsomot: palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 49,50 euroa / lapset 12v. asti 39,50 euroa
Yläkatsomot: palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 44 euroa / lapset 12v. asti 34 euroa

Lauantain ja sunnuntain esitykset:
Permanto (istumapaikat jäällä): palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 69,50 euroa / lapset 12v. asti 55,50 euroa
Alakatsomot: palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 54 euroa / lapset 12v. asti 44 euroa
Yläkatsomot: palvelumaksuineen alkaen: aikuiset 49 euroa / lapset 12v. asti 39 euroa