Siirry suoraan pääsisältöön
Extreme Winter Circus

Moottoriurheilu

Extreme Winter Circus lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Extreme Winter Circus

Extreme Winter Circus eli EWC on kokonaisvaltainen elämys- ja viihdetapahtumakiertue, joka yhdistää moottoriurheilun ja viihdeshown yhdeksi näyttäväksi festivaaliksi. Extreme Winter Circus -viikonloput tarjoilevat yleisölle vauhdikasta SM-tason snowcrossia ja näyttäviä stunttiesityksiä. Äärimmäistä viihdettä – elämyksellisen hienoissa puitteissa!

SNOWCROSSIN SM-SARJA
Extreme Winter Circuksen sykkivä sydän on Snowcrossin SM-sarja, jonka osakilpailut ajetaan tapahtumakiertueen viidellä eri paikkakunnalla. Snowcross on moottorikelkoilla ajettava nopeatempoinen kilpaurheilulaji, josta ei kontaktia, vauhtia ja sykettä nostattavia tilanteita puutu. Se on kiistatta myös talviurheilun näyttävin laji: kisapäivän kilparadat koostuvat erilaisista ajolinjoista, hyppyreistä ja pattisuorista, joilla kamppailevat kilpailijat viihdyttävät katsojia takuuvarmasti. Kaikki tämä kisailu tapahtuu samalla areenalla, katsojien silmien alla, joten kilpailu on hyvin yleisöystävällinen. Vuonna 2018 ajettavissa SM-sarjan osakilpailuissa tullaan näkemään kaikki snowcrossin SM-kilpailuluokat.

STUNTFREAKSTEAM SHOW
Extreme Winter Circus on nimensä mukaisesti myös sirkushuveja, vauhtia ja akrobatiaa. Alallaan huiput StuntFreaksTeamin stunt-ammattilaiset tarjoilevat tapahtumayleisölle tykytyksiä erilaisin stunttinäytöksin, jotka sisältävät lennokkaita hyppyjä ja hyytäviä temppuja. Stunttitiimin suorittamat temput vaativat oikeaa taitoa: ne ovat yhdistelmä mielikuvitusta, säntillistä harjoittelua sekä taidokasta ajosuoritusta. Ilmalentojen aikana tapahtuvat huimapäiset liikkeet ja temput tarjoilevat yleisölle suorastaan hermoja raastavan hyppyshow’n ja adrenaliiniannoksen, joka jättää katsojat tärisemään penkkeihinsä!

FREESTYLE SNOWCROSS (FSX) SHOW
Euroopan kovimmat FSX ammattilaiset Jyri Keskiahon ja Rasmus Johanssonin johdolla takaavat yleisölle uskomattoman jännittäviä elämyksiä talven näyttävimmässä tapahtumassa. Nämä FSX ammattilaiset pyöräyttävät 200 kiloisen moottorikelkan mm. takaperin volttiin ja tulevat esittämään yleisölle maailmanluokan shown, joka todellakin kannattaa nähdä!!