1. Kotisivu
  2. Teatteri ja taide
  3. Teatteri ja Taide - muut
  4. HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI: KOMISARIO PALMUN EREHDYS
HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI: KOMISARIO PALMUN EREHDYS

Teatteri ja Taide - muut

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI: KOMISARIO PALMUN EREHDYS lippuja

Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI: KOMISARIO PALMUN EREHDYS

Mika Waltari
KOMISARIO PALMUN EREHDYS

Ohjaus Joel Elstelä

Rooleissa Mikko Kivinen, Risto Kaskilahti, Iikka Forss, Pekka Huotari, Vuokko Hovatta, Vappu Nalbantoglu, Jari Pehkonen, Antti Peltola, Kalle Pylvänäinen, Eero Saarinen, Aino Seppo, Leena Uotila, Tom Wentzel.

Kesto n. 2 h 15 min

Komisario Palmun erehdys on ensimmäinen Suomessa nähtävä teatteriversio kaikkien tuntemasta komisariosta. Teos on hieno osoitus siitä, että muiden kirjallisuudenlajien ohella Waltari hallitsi mainiosti myös jännityskirjallisuuden kirjoittamisen. Upporikas, mutta omalaatuinen Bruno Rygseck löytyy kotoaan kuolleena, hukkuneena omaan kylpyaltaaseensa. Komisario Palmu alkaa yhdessä Kokin ja Virran kanssa tutkia tapaturmaksi pääteltyä tapausta. Ihmetystä herättää, kun kaikki kuuluisan, mutta eriskummallisen Rygseckin suvun jäsenet vierailevat Brunon talolla juuri tänä samana aamuna. Selviää, että talossa on edellisenä iltana pidetty juhlat, joissa on leikitty pimeiden voimien kanssa. Monien käänteiden ja legendaarisen Kämpissä vietetyn lounaan jälkeen Palmulle alkaa selvitä tapahtumien koko kuvio.

Pyörätuolipaikkojen sekä mahdollisten avustajapaikkojen varaus ja osto suoraan Helsinginkaupunginteatterin lipunmyynnistä. p. 09- 394 022.

Mainos