Siirry suoraan pääsisältöön
  1. Kotisivu
  2. Perhe
  3. Lastenteatteri
  4. Helsingin Kaupunginteatteri Peppi Pitkätossu
Helsingin Kaupunginteatteri Peppi Pitkätossu

Lastenteatteri

Helsingin Kaupunginteatteri Peppi Pitkätossu lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Helsingin Kaupunginteatteri Peppi Pitkätossu

Astrid Lindgren PEPPI PITKÄTOSSU

Kesto: n. 2 h 10 min

Ikäsuositus: 5-vuotiaasta ylöspäin

Rooleissa: Anna-Riikka Rajanen / Maija Koivisto, Petrus Kähkönen, Raili Raitala, Panu Vauhkonen, Ursula Salo, Kirsi Karlenius, Kaisa Torkkel, Sari Haapamäki, Risto Kaskilahti, Tuukka Leppänen, Kai Lähdesmäki, Helena Haaranen, Sofia Hilli, Juha Jokela, Ilkka Kokkonen, Unto Nuora, Inka Tiitinen

Suomennos Liisa Ryömä Peppi Pitkätossu –laulun suomennos (1969) Kari Tuomisaari Ohjaus Milko LehtoKaikkien tuntema Peppi Pitkätossu ottaa Suuren näyttämön jälleen haltuunsa valloittavalla energiallaan rakastetussa koko perheen musiikkinäytelmässä! Kun maailman vahvin tyttö, Peppi Pitkätossu eräänä päivänä muuttaa hevosineen ja apinoineen hylättyyn taloon, koko kylä menee sekaisin. Eihän pikkutyttö voi asua omillaan – sosiaaliviraston ja poliisin on puututtava asiaan! Eikä siinä vielä kaikki, rosvot nimittän kiinnostuvat Pepin omistamista kultarahoista. Onneksi Peppi on paitsi vahvempi kuin kukaan muu, myös niin sanavalmis, että selviytyy aina voittajana tukalista tilanteista. Pepin uudet ystävät Tommi ja Annika ovat haltioissaan: Peppiä eivät aikuiset saa hillittyä. Mutta jääkö Peppi kylään pysyvästi vai tuleeko merirosvoisä noutamaan hänet mukaansa? Pepin ajaton anarkia pääsee oikeuksiinsa huikeassa visuaalisessa toteutuksessa ja iki-ihanassa musiikissa. Seikkailua ja kutkuttavaa jännitystä lapsille ja lämmintä nostalgiaa aikuisille samassa paketissa.

Ensi-ilta 15.01.2015 Suuri näyttämöPyörätuolipaikkojen sekä mahdollisten avustajapaikkojen varaus ja osto suoraan Helsingin kaupunginteatterin lipunmyynnistä. p. 09- 394 022.