Siirry suoraan pääsisältöön
Helsingin Lääkiksen Speksi: Unennäkijä

Komedia

Helsingin Lääkiksen Speksi: Unennäkijä lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Helsingin Lääkiksen Speksi: Unennäkijä

Helsingin Lääkiksen Speksi 2020

Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki

Unennäkijä palaa Kulttuuritalon lavalle! Koronan katkaisema kevään esitysputki jatkuu vielä kahden näytöksen voimin elokuussa 26. ja 27.8!

Teollisen vallankumouksen jälkeisessä 1870-luvun Saksassa junatehtaan kätköissä kuohuu. Monet joutuvat punnitsemaan valintojensa merkitystä itselleen ja läheisilleen. Mutta voisiko ratkaisu löytyä unista?

Helsingin Lääkiksen speksi on kokonaisvaltainen musikaalielämys, joka hehkuu yhdessä tekemisen riemua, taitoa ja nuoruuden intoa. Speksin erikoisuus on, että myös yleisö pääsee halutessaan osallistumaan esitykseen huutamalla ”omstart!”, jolloin näyttelijät, tanssijat ja bändi improvisoivat huutoa edeltävän kohdan tuoden siihen jotain uutta. Kokonaan opiskelijavoimin toteutettu, valmista käsikirjoitusta ja improvisaatiota yhdistelevä show säteilee lavalta kaikkien aistien kautta katsojan sydämeen asti. Jo yli 30 vuoden kokemuksella järjestetty Helsingin lääkiksen speksi on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista ja kovatasoisimmista amatööriteattereista. Järjestyksessään nyt 33. speksi, Unennäkijä, muistuttaa katsojiaan rohkeudesta ja unelmien tavoittelun tärkeydestä. Tervetuloa virkistäytymään koko illan spektaakkelimme pariin!

Uudet esitykset:
III näytös (Sankarinäytös) ke 26.8 klo 19:00
IV näytös to 27.8 klo 19:00

Liput:
Peruslippu 20 €
Opiskelija,lapsi 6-16 v.,eläkeläinen, varus- ja siviilipalvelusmies 15 €
Kannatuslippu (sis. väliaikatarjoilun) 35 €
Ryhmälippu (väh. 10 hlö.) 19 €
Alennusryhmälippu (väh. 10 hlö.) 14€

Kannatuslipun väliaikatarjoiluihin kuuluu kahvi/tee ja pulla/fetapasteija. Ilmoitathan valintasi ja allergiasi sähköpostilla liput@laakiksenspeksi.fi

Teatterin ovet aukeavat tuntia ennen esitystä.
Esityksen kesto noin 3h, sisältää väliajan 20min

HUOM!
Lippuja myydään aiempaa vähemmän turvavälien säilyttämiseksi katsomossa. Kaikki liput myydään paikkanumeroimattomia. Käytössä olevat istumapaikat on erikseen määritetty teatterilla ja ne menevät saapumisjärjestyksessä.

Lisäksi speksi toimittaa teatterille käsidesiä käsihygienian turvaamiseksi. Pidäthän itsekin huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä, kiitos!

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava oma lippu.

Lisätiedot: https://laakiksenspeksi.fi/