Siirry suoraan pääsisältöön
Hollywood Vampires

Rock/Pop

Hollywood Vampires lippuja

5 TILAISUUTTA

Suomi

Valitettavasti ei löytynyt yhtään tapahtumaa maassa Suomi

Kiinnostaisiko jokin näistä allaolevista tapahtumista?

Tilaisuudet ulkomailla

5 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Hollywood Vampires

Näyttelijä Johnny Depp tuo Hollywood Vampires -yhtyeensä Suomeen kesäkuussa – mukana Alice Cooper ja Joe Perry!

Maailman tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Johnny Depp saapuu Suomeen kesäkuussa Hollywood Vampires -yhtyeensä myötä. Tässä vuonna 2015 perustetussa superkokoonpanossa soittavat lisäksi legendaarinen Alice Cooper sekä Aerosmith-yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut kitaristi Joe Perry.

Hollywood Vampires nähdään Kaisaniemen puistossa, Helsingissä sunnuntaina 10. kesäkuuta 2018.

Hollywood Vampiresin konsertti on osa rockmusiikin täyteistä festivaalipäivää, sillä sitä ennen Kaisaniemen lavalle nousevat kotimainen trash-metallin suursuosikki Lost Society sekä Olli Hermanin, Alexi Laihon, Archie Cruzin ja Jussi69:n muodostama The Local Band.

Suomeen nyt ensimmäistä kertaa saapuva Johnny Depp on ollut kolmesti Oscar-ehdokkaana ja on tullut tunnetuksi lukuisista mestarillisista rooleistaan elokuvissa, joihin lukeutuvat mm. Saksikäsi Edward, Gilbert Grape, Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous ja Finding Neverland – tarinan lähteillä.

Vuonna 1948 syntynyt Alice Cooper on suomalaisen konserttiyleisön kestosuosikki. Hän on julkaissut lähes 30 albumia ja on saavuttanut rockmaailman saralla käytännössä kaiken, mitä saavutettavissa on. Cooper on ollut mm. Grammy-ehdokkaana ja on päässyt myös mukaan Rock and Roll Hall of Fameen.

Joe Perry on yksi Aerosmith-yhtyeen perustajajäsenistä. Hän on sittemmin päässyt muun yhtyeen mukana Rock and Roll Hall of Fameen sekä lauluntekijä-ansioistaan Songwriters Hall of Fameen.Hollywood Vampiressissa hän on ollut mukana Deppinja Cooperin tavoin yhtyeen perustamisesta alkaen.

Hollywood Vampires, Lost Society ja The Local Band Kaisaniemen puistossa, Helsingissä, sunnuntaina 10. kesäkuuta 2018. Portit avautuvat klo 15.00.

Tapahtuma on ikärajaton, tapahtuma-alueella on ruokamyyntipisteitä, anniskelualue A-oikeuksin (K-18), WC – tiloja, vesipiste ja SPR:n ensiapupiste.

Konsertin järjestäjä: Eastway Live

Lisätietoja: menolippu.fi