1. Kotisivu
  2. Comedy
  3. Komedia
  4. Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja

Komedia

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja lippuja

Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja

Tuomas Kyrö – Snoopi Siren
Ilosia aikoja
Mielensäpahoittaja


”Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun ymmärsin, että ihmisen elämä mahtuu yhteen pahvilaatikkoon…” On aika valmistautua matkalle, sille suurimmalle. Asiat pitää hoitaa niin, että ei ole sitten vaivaa jäljelle jääville ja että kaikki menee varmasti oikein. Arkku pitää rakentaa. Itselle ja emännälle. Testamentti laatia. Ja muistokirjoitus. Hautajaiset suunnitella. Kyllä ei Mielensäpahoittaja apuja kaipaa niiden toteuttamiseen. Sillä itse tehty on aina paras.
Se on lämmin, hauska ja koskettava matka. Sydämeltään oikeamielinen jäärän mielenmaisemaan. Se on tarina vanhenemisesta. Elämästä, eletystä ja vielä jäljellä olevasta. Kuolemasta. Sukupolvien välisen kuilun ylittävän sillan rakentamisesta. Perheen merkityksestä ja hyväksymisen tärkeydestä. Ja kyllä ei kelpaa Mielensäpahoittajan saappaisiin kukaan muu kuin Hannu Pelkonen.

Ensi-ilta 18.8.2017 pienellä näyttämöllä. Rooleissa Hannu Pelkonen, Jaana Kahra, Anne Syysmaa, Antti Launonen, Mirjami Kukkola, Joose Mikkonen, Veera Mommo. Ohjaus Toni Wahlström.