Siirry suoraan pääsisältöön
Jethro Tull

Rock/Pop

Jethro Tull lippuja

7 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

1 Tilaisuutta

Tilaisuudet ulkomailla

6 Tilaisuutta
Ladattu 7 / 7 tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Jethro Tull

Jehthro Tull by Ian Anderson Helsingissä Finlandia-talolla maanantaina 5.3.2018 klo 19.

Ian Andersonin luotsaama legendaarinen Jethro Tull -yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Tämä monet kerrat maassamme loppuunmyydyille katsomoille esiintynyt yhtye nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä maanantaina 5. maaliskuuta 2018.

Jethro Tull perustettiin 1968, ja se julkaisi debyyttialbuminsa jo samana vuonna. Sittemmin yhtyeen kokoonpano vaihteli ja levyt seurasivat toisiaan, mutta Ian Anderson pysyi ja on säilynyt yhtyeen karismaattisena johtajana tähän päivään saakka.

Nyt Jethro Tullilla on takanaan jo kolmisenkymmentä albumia, joita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye on lumonnut ihailijansa omintakeisella musiikillaan, joka ei ole kumartanut kaupallisuuden alttaria vaan on kulkenut omia polkujaan musiikkihistorian tiellä.

Jethro Tull by Ian Anderson on yhä ahkera konsertoija ja tekee yli sata keikkaa vuosittain. Yhtyeen keskushahmona on ollut jo pitkään Andersonin lisäksi kitaristi Martin Barre. Lisäksi yhtyeessä ovat mukana Jethro Tull -veteraani, rumpali Doane Perry, kosketinsoittaja ja haitaristi John O’Hara sekä basisti David Goodier.

Konsertti alkaa klo 19, ovet klo 18.00 Liput alk. 79,50 / 69,50e