5 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

5 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Jokerit

Hiihtolomaviikolla Hartwall Arenalla tapahtuu! Menossa mukana ovat koko viikon ajan mm. Duudsonpark, CCM:n laukaisupiste ja kikkarata sekä kaikkien lasten suosikki, Kikattava Kakkiainen. Aikaa kannattaa varata myös jännittävään aarteenmetsästykseen, jonka huippupalkintoina on PLAYOFF-kausareita sekä hienoja fanituotepaketteja.

Maanantaina 18.2. Spartak Moskova -pelissä juhlitaan Jokereiden ennätysmiehiä. Paikalla on joukko Jokerit-legendoja, kuten Otakar Janecky, Petri Varis, Veli-Pekka Ketola sekä Ville Leino. Nyt kannattaa hakea pelaajien nimmarit talteen! Nykyjoukkueen pelaajista ennätyksiä ovat tehneet Tomi Mäki ja Ryan Zapolski.

Hiihtoloman kunniaksi Jokerit tarjoaa ottelulipun ostaneille myös ilmaisen yleisöluistelun Hartwall Arenalla ma 18.2. ja ke 20.2. klo 13:30-15:30. Jäillä voi bongata Jokereiden Otto-maskotin, ja hallille kannattaa jäädä luistelun jälkeen syömään sekä nauttimaan tunnelmasta ennen illan peliä. Luistimet voi jättää ottelun ajaksi pääsisäänkäynnin narikkaan.

Perjantaina pelattavan kauden viimeisen runkosarjaottelun kruunaa Tuomas Kauhasen sekä WIL:n keikka Sony Music Clubilla heti ottelun päätyttyä.

Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä hyvässä seurassa – koko perheellä!
Mainos