Siirry suoraan pääsisältöön
Karjala-turnaus

Jääkiekko

Karjala-turnaus lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Karjala-turnaus

KARJALA-TURNAUS 2020

Karjala-turnauksessa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi. Järjestelyiden tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Suomen Jääkiekkoliitto edellyttää kaikilta katsojilta kasvomaskien käyttöä koko tapahtuman ajan. Maskin käyttöä edellytetään poikkeuksetta kaikilta yli 15-vuotiailta katsojilta. Päätös maskin käytön edellytyksestä perustuu Helsingin kaupungin koronakoordinaatioryhmän suositukseen.

Toivomme, että kaikilla katsojilla on Koronavilkku-sovellus ladattuna ja käytössä.

LIPUNMYYNTI
Pääsyliput Suomen otteluihin myydään ainoastaan ennakkoon Ticketmasterin myyntikanavissa. Ovilipunmyyntiä ei Hartwall Arenalla ole. Muiden maiden väliset ottelut pelataan ilman yleisöä.

Hartwall Arenalla on yhteensä yhdeksän katsomolohkoa ja jokaisessa katsomolohkossa on käytössä maksimissaan 50 prosenttia täydestä kapasiteetista. Jokaisella lohkolla on omat sisäänkäynnit, ravintolapalvelut ja wc-tilat. Katsomolohkojen välillä ei voi liikkua.

HUOM! Lippujärjestelmässä on huomioitu turvavälit ja myynnissä on joka toinen paikka. Ostathan lippusi vapailta paikoilta ilman, että jätät ylimääräistä paikkaa jo varattujen ja oman paikkasi väliin. Huomioithan myös, että kaikkien katsojien edellytetään käyttävän kasvomaskia koko ottelutapahtuman ajan.

SAAPUMINEN HARTWALL ARENALLE
Katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle pahimpien jonojen välttämiseksi. Ovet aukeavat 1 h ennen ottelun alkua. Hartwall Arenalla on ovilla turvatarkastukset. Poikkeusjärjestelyiden vuoksi areenalla ei ole mahdollisuutta tavarasäilytykseen.

OTTELUTAPAHTUMASSA
Osallistuthan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä eli älä saavu paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita.

Voit istua katsomossa oman seurueesi kanssa vierekkäisillä paikoilla, mutta edellytämme turvavälejä eri seurueiden välillä (1–2 metriä). Opastusta saat tarvittaessa areenan järjestyksenvalvojilta. Kaikki katsomopaikat ovat istumapaikkoja.

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Tapahtumassa on tarjolla käsihuuhdetta ja käsien peseminen on mahdollista kaikissa wc-tiloissa.

Yski nenäliinaan tai hihaan.

Turvallinen ottelutapahtuma edellyttää kaikkien tapahtumaan osallistuvien yhteistyötä ja jokainen tapahtumaan osallistuva on lähtökohtaisesti itse vastuussa omasta toiminnastaan. Tehdään yhdessä turvallinen ja viihtyisä ottelutapahtuma kaikille!