Siirry suoraan pääsisältöön
Kesärauha

Vaihtoehtorock/Indie

Kesärauha lippuja

1 TILAISUUTTA

Suomi

1 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Kesärauha

Tiedote, vapaa julkaistavaksi to 3.6. klo 14.00
Kesärauha siirtyy MEW:in kera ensi vuoteen - uusi ajankohta 11.-12.6.2021

Tanskalaisen indierockjätti MEW:in "And The Glass Handed Kites" -klassikkoalbumi tulee raikamaan Aurajokirannassa vasta ensi kesänä. Myös suuri osa jo tälle vuodelle julkistetusta ohjelmasta pyritään siirtämään uuteen ajankohtaan.


Ensimmäisestä siirrostaan elokuulle huolimatta Kesärauha siirtyy ensi vuoteen, kesäkuulle 2021. Järjestäjät ovat koko kevään seuranneet aktiivisesti THL:n ja viranomaisten ohjeistusta Koronatilanteeseen liittyen ja yrittäneet löytää kristallipallosta vastauksia.

“Olimme myyneet jo reilusti yli 70% Kesärauhan kokonaiskapasiteetista. Näin ison yleisömäärän suhteen siirto ensi vuoteen oli lopulta ainut vaihtoehto. Emme halunneet ottaa riskiä yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.” kertoo Kesärauhan taiteellinen johtaja Pietu Sepponen.

Nuorelle festarille heti toisen kesän väliin jääminen oli toki pettymys, mutta samalla se avasi aikaa ihan uudella tavalla kehitykselle. Olemme jo valmiiksi innoissamme tulevasta festivaalista ja ensi vuoden järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Kesä 2021 ei varmasti tule jättämään ketään kylmäksi - suuria yllätyksiä matkan varrella on luvassa!

Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan, jos uusi päivä ei sovi lippurahat palautetaan asiakkaalle. Lipunpalautusohjeista ja ensi kesän ohjelmasta tiedotetaan pian lisää. Pidetään rauhanlippu korkealla ja juhlitaan ensi kesänä kahden kesän edestä!

Kesärauha 2021
Pe-La 11.-12.6.2021
Vanha Suurtori, Turku


MEW performs “And The Glass-Handed Kites” -album (DK) + lisää tulossa pian!

Liput:
2 pv 89,00e

www.ticketmaster.fi/kesärauha
LISÄTIEDOT:
Kesärauha