Siirry suoraan pääsisältöön
  1. Kotisivu
  2. Teatteri ja taide
  3. Teatteri
  4. Korjaamo
Korjaamo

Teatteri

Korjaamo lippuja

26 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

26 Tilaisuutta
Ladattu 20 / 26 tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Korjaamo

KORJAAMO

Jallulla on autokorjaamo itäisessä Suomessa. Hän on ahkera ja sanavalmis duunari ja yksityisyrittäjä, joka on koko elämänsä elättänyt perheensä autojen rassailulla.
Korjaamolla työskentelee myös burnoutin rehtorina kokenut Ola, jonka Jallu on ottanut töihin auttaakseen vanhaa lapsuuden tuttuaan. Erilaiset perhe- ja koulutustaustat sekä eletyt elämät luovat särmäistä ja hyväntahtoista naljailua näiden sympaattisten kaverusten välille.

Ympäröivä maailma muuttuu tuoden muassaan uudet autot, jotka tarvitsevat uudenlaisia kalliita korjauslaitteita ja tietokoneita. Eläkeiän kynnyksellä Jallu ajautuu totaaliseen rahoituskriisiin.
Konkurssin uhka leijuu tiheänä pienen korjauspajan yllä – saisiko kaverusten nettiin lataamilla omaperäisillä tuunausvideoilla apua ahdinkoon? Yhdessä miehet aloittavat taistelun Korjaamon ja oman arvonsa puolesta.

Korjaamo on hilpeänhaikea näytelmä, joka kertoo vanhan liiton miehistä muuttuvassa maailmassa ja tarkastelee ihmiselon arvoa ja tarkoitusta, silloin kun oma työ muuttuu tarpeettomaksi.

”Asiat on yksinkertaisia. Se on just niin, et jos kaasari on tukossa ni ei toi moottorisahakaan toimi. Et rassata pitää. Nii pitää naisiakin. Ukot pesee ja vahaa uutta autoa, joka viikko monta tuntia, et jos sen saman ajan käyttäs vaimon jalkahierontaan, niin kaikki järjestyis. Perkele no nää on yksinkertaisia asioita niiku politiikkakin.”

ROOLEISSA Olli-Kalle Heimo ja Petteri Rantatalo TEKSTI Mika Myllyaho OHJAUS JA LAVASTUSSUUNNITTELU Seppo Honkonen, vierailija PUKUSUUNNITTELU Soile Pajanen ENSI-ILTA 21.9.2019 KESTO n. 2 t, sisältäen väliajan PIENI NÄYTTÄMÖ

Tilattavissa myös kiertueelle!
www.jns.fi/kaupunginteatteri
facebook/teatterijns

Käy lataamassa näytelmän ilmainen käsiohjelma tästä.

Pyörätuolipaikkojen ja mahdollisten avustajapaikkojen varaus suoraan Carelicum palveluista p. 013 267 5222 tai Joensuun kaupunginteatterin ryhmälipunmyynnistä p. 050 437 0970 ma-pe klo 12-16, teatteri@jns.fi