Siirry suoraan pääsisältöön
KUUSKA SOI 2020

Rock/Pop

KUUSKA SOI 2020 lippuja

1 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

1 Tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta KUUSKA SOI 2020

Keikkalavoille ensi kesänä palaava Mamba täydentää Kuuska soi -festivaalin esiintyjäkattauksen

Jo neljättä kertaa järjestettävän Kuuska soi -festivaalin esiintyjäkattaus on nyt valmis. Kuusisaaressa lauantaina 22.8.2020 järjestettävän festivaalin ohjelmiston täydentää pitkän tauon jälkeen keikkalavoille ensi kesänä palaava Mamba. Vuonna 2014 pitkälle tauolle jäänyt Mamba tunnetaan mm. hiteistään Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, Älä jätä minua ja Vielä on kesää jäljellä.

Maaliskuun lopussa uuden Et ole yksin -singlen julkaisseen Mamban lisäksi festivaaleilla esiintyvät yli puoli miljoonaa albumia myynyt ja useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita julkaissut Kaija Koo, useita platinaa myyneitä albumeita julkaissut Suvi Teräsniska, tänä vuonna 20-vuotista uraansa juhlinut Maija Vilkkumaa, useista jättihiteistään tunnettu Arttu Wiskari, koskettavista balladeistaan tunnettu Neon 2, Suomi-rock -legenda Dingo sekä kymmeniä miljoonia levyjä urallaan myynyt ja syksyllä loppuunmyydyllä Tampere-talolla esiintynyt walesilaislaulaja Bonnie Tyler, joka muistetaan mm hiteistään Lost in France, It’s a Heartache ja Total Eclipse of the Heart.

Jo kolme kertaa järjestetty festivaali on muodostunut monille kesän kohokodaksi. Kuuska soi -festivaalin aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

KUUSKA SOI
La 22.8.2020 klo 13-01
Kuusisaari, Oulu
K 18

Liput:
Pääsylippu 39,90 € (sis. kulut).
Vip-lippu 99,90 € (sis. kulut).
Järjestäjä: RH Entertainment Oy

www.kuuskasoi.fi