Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta KUUSKA SOI

Viime vuonna jättiyleisön kerännyt Kuuskan paluu –konsertti saa jatkoa

Elokuussa Kuusisaaressa järjestettävän Kuuska soi -festivaalin pääesiintyjinä nähdään Suomen valovoimaisimpiin ja suosituimpiin esiintyjiin lukeutuva Juha Tapio sekä useista hiteistään tunnettu Laura Voutilainen. Jo aiemmin on kerrottu, että monipuolisen festivaalin musiikkitarjonnasta vastaavat loistavaan keikkavireeseen noussut Jari Sillanpää, kemiläinen metallisuuruus Sonata Arctica, kaksi kultaa myynyttä sooloalbumia julkaissut Jonne Aaron ja hiljattain Emma-palkinnon saanut Leo.

Festivaalin lipunmyynti on käynyt vilkkaana vaikka pääesiintyjät julkistettiin vasta nyt. Lippuja on myyty jo yli 11 000 kappaletta, mikä on reilusti yli puolet 16 000 hengen kapasiteetista. Myös viime vuonna festivaali kiinnosti, sillä Kuuskan paluu –nimellä viime kesänä järjestetty konsertti keräsi uudistetun Kuusisaaren tapahtumapuistoon ennätykselliset yli 15 000 vierasta.. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Kuuska soi -festivaalin aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä.

www.kuuskasoi.fi

KUUSKA SOI -festivaali la 18.8.2018 klo 15-01
Esiintyjät: Juha Tapio, Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Sonata Arctica, Jonne Aaron ja Leo.


Huom! Liput olivat myynnissä ensin kampanjahintaan 10,90€, sitten 19,90€ ja nyt kaikkien esiintyjien julkaisun jälkeen hintaan 29,90€. Liput porteilta 35€, mikäli jäljellä.
Mainos