1. Kotisivu
  2. Teatteri ja taide
  3. Teatteri ja Taide - muut
  4. Lasse-Maijan etsivätoimisto
Lasse-Maijan etsivätoimisto

Teatteri ja Taide - muut

Lasse-Maijan etsivätoimisto lippuja

Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Lasse-Maijan etsivätoimisto

Martin Widmark – Helena Willis LASSE-MAIJAN ETSIVÄTOIMISTO Hotellin arvoitus

Ensi-ilta 1.11. klo 18 Vinttikamarissa.

Suursuosion saavuttanut Lasse-Maijan etsivätoimisto saa jatkoa! Nyt Vinttikamarissa ratkotaan jännittävää hotellin arvoitusta!

Vallilan hienoon kaupunginhotelliin majoittautuu joulun aikaan äveriäs Viikarin perhe, jolla on mukanaan erittäin arvokas ja ainutlaatuinen sylikoira. Mutta yhtäkkiä, kesken hotellin väen jouluhyörinnän, tuo hienostoperheen silmäterä katoaa. Hotellinjohtaja Ronny Hazelwood on jo epätoivoinen, mutta onneksi etsiväkaverukset Lasse ja Maija ovat aina paikalla kun Vallilassa tapahtuu. Lasse ja Maija aavistavat pian, että jutussa on jotain hämärää, eli niin sanotusti koira haudattuna... Ja kohta Lasse-Maijan etsivätoimistolla onkin uusi arvoitus ratkaistavanaan nokkeluuden, oivalluskyvyn ja uusimman teknologian avulla!

Rooleissa Lasse - Vili Saarela Maija - Tuuli Turunen Rolle Sassi, Ronny Hazelwood - Pentti Korhonen Brita Ström, Hra Viikari - Merja Pietilä Raine Anttonen, Rva Viikari - Joose Mikkonen Pierre Chaloppes, Silva Viikari - Mirjami Kukkola Posteljooni - Camilla Konn Poliisimestari - Keijo Mettovaara

Ohjaus ja tekstin sovitus Mikko Korsulainen, dramatisointi Kari-Pekka Toivonen, lavastus ja puvut Jyrki Seppä, valosuunnittelu Aarne Turunen, äänisuunnittelu Jukka Lappalainen.

Ikäsuositus 5+.

Kesto n. 45 minuuttia, ei väliaikaa

teatteri.ouka.fi