Siirry suoraan pääsisältöön
Laura Voutilainen: Minun Tähteni

Rock/Pop

Laura Voutilainen: Minun Tähteni lippuja

0 TILAISUUTTA

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Laura Voutilainen: Minun Tähteni

Laura Voutilainen: Minun Tähteni

Laura Voutilainen lähtee paljon toivotulle joulukiertueelle yhdessä Higher Ground Vocals -kuoron kanssa


Laura Voutilainen nähdään tänä talvena Minun Tähteni -nimisellä joulukiertueella yhdessä Hanna-Maria Heleniuksen johtaman Higher Ground Vocalsin kanssa. Paljon odotettu joulukiertue tulee tarjoilemaan monitahoisen ja ainutkertaisen kokemuksen. Kiertue käynnistyy torstaina 21. marraskuuta Järvenpäästä ja käsittää 14 konserttisalia huipentuen lauantaina 21. joulukuuta Helsingin Musiikkitaloon.

"Ajatus yhteisestä projektista jonkin lauluryhmän kanssa on muhinut jo monta vuotta mielessäni. Olen monesti käynyt Higher Groundin konserteissa, vaikuttunut syvästi, innostunut ja voimaantunut.”

"Olin pitkään pyöritellyt ajatuksia, miten lähtisin tulevaa kiertuetta rakentamaan. Ja koska tunsin kaipuuta henkisten, jopa hengellisten arvojen äärelle, viihteen tekemisen vastapainoksi, alkoi ajatus kokonaisuudesta hahmottua", iloitsee Voutilainen ja jatkaa: "Ne jotka ovat olleet Higher Groundin konserteissa ovat kokeneet sen, joka minutkin sytytti: valtavan musiikin tekemisen riemun ja sykkeen. Uskon että tekemisen riemu tarttuu kuulijaankin, ja toivon, että saavut konserttiin avoimin mielin!”

Avustaja- & saattajaliput saatavilla erikseen lippukaupoista.

centralline.fi