1. Kotisivu
  2. Musiikki
  3. Rock/Pop
  4. LAURI, JUHA JA JONNE AREENALLA -SHOW
LAURI, JUHA JA JONNE AREENALLA -SHOW

Rock/Pop

LAURI, JUHA JA JONNE AREENALLA -SHOW lippuja

Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta LAURI, JUHA JA JONNE AREENALLA -SHOW

Lauri Tähkä ja Juha Tapio saavat marraskuiselle Lappi Areenan keikalleen seuraa Jonne Aaronista

Aiemmin Lauri ja Juha Areenalla -nimellä kulkenut show on nyt nimeltään Lauri, Juha ja Jonne Areenalla. Konsertin lipunhinta pysyy ennallaan ja jo aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan.


Huhtikuussa julkistettiin, että maamme suosituimpiin miesartisteihin lukeutuvat Juha Tapio ja Lauri Tähkä saapuvat yhteiselle areenakeikalle Rovaniemen Lappi Areenalle lauantaina 17.11.2018. Konsertin liput ovat myyneet hyvin ja nyt tilanne näyttää entistä paremmalta, kun Jonne Aaronin mukaanpääsy keikalle varmistui. Saman illan aikana on nyt siis mahdollista nähdä kolmen taitavan viihdyttäjän täysimittainen show vajaan neljänkymmenen euron hintaisella pääsylipulla.

Suureen suosioon nousseen Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen solistina tutuksi tullut Lauri Tähkä on ollut soolouralla vuodesta 2011. Miehen meriitteihin kuuluu mm. Emma-palkinto viitenä perättäisenä vuotena, Iskelmägaalan vuoden miesartisti -palkinto, tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituspalkinnon voittaminen sekä lukuisia suomalaisten rakastamia hittejä. Miehen edellinen, vuonna 2016 julkaistu Vien sut täältä kotiin -albumi sisältää jättihitiksi nousseet Morsian- ja Sinä olet minun -kappaleet ja poiki Pohjanmaalta kotoisin olevalle miehelle 170 konserttia sisältävän kiertueen, jonka osana oli mm. loppuunmyyty ilta Helsingin Hartwall Arenalla.

Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa albumeillaan myynyt Juha Tapio on hurmannut niin klubeilla, konserttisaleissa, areenoilla kuin kesäisillä festareillakin. Omat biisinsä säveltävä ja sanoittava mies on palkittu lukuisilla Emma- ja Iskelmä-palkinnoilla ja miehen meriitteihin kuuluu myös viime vuonna saatu Juha Vainio -sanoituspalkinto. Rakastettu laulaja-lauluntekijä julkaisi aiemmin tänä vuonna uuden Kuka näkee sut -albumin, jolta on ehtinyt jo nousta hiteiksi kappaleet Kuka näkee sut ja Sydän jota rakastan.

Jonne Aaron nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Negative julkaisi uransa aikana viisi albumia ja yhden DVD:n Euroopassa ja Japanissa. Aasian suurin rockraamattu BURRN! valitsi Jonnen vuoden 2004 rocktähdeksi. Viimeisin albumi ’Neon’ äänitettiin Los Angelesissa Jimmy Westerlundin ja Grammy-voittaja Warren Rikerin (mm. Santana, Korn, Michael Jackson) kanssa. Negativen jäätyä tauolle Jonne Aaron on julkaissut kaksi suomenkielistä sooloalbumia: platinaa myyneen Onnen vuodet (2012) ja kultaa myyneen Risteyksessä (2014). Jonne Aaron valmistelee parhaillaan uutta albumia.

Lauri, Juha ja Jonne Areenalla -show la 17.11.2018 klo 19-02
Paikka: Lappi Areena, Rovaniemi
Esiintyjät: Juha Tapio, Lauri Tähkä ja Jonne Aaron.
K 18