Tapahtumia ei löytynyt

Valitettavasti emme löytäneet yhtään tapahtumaa

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Lisa Nilsson

LISA NILSSON KONSERTOI FINLANDIA-TALOSSA HUHTIKUUSSA

Ruotsin rakastetuimpiin ääniin lukeutuva Lisa Nilsson juhlistaa tänä vuonna läpimurtolevynsä ”Himlen runt hörnet” 25-vuotisjuhlia kiertueen merkeissä. Lisa Nilsson saapuu kiertueellaan ensi vuonna myös Suomeen ja konsertoi Finlandia-talossa, Helsingissä, lauantaina 28. huhtikuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy torstaina 14. joulukuuta Ticketmasterissa.


”Odotan kovasti että pääsen herättämään henkiin vanhat kappaleet, joitakin en ole esittänyt sitten 90-luvun puolivälin. On jännittävää nähdä kuinka tekstit sopivat minulle nyt, ja syventyä levyyn, jonka merkitys itselleni ja muille on niin suuri. Jotkut kiertueen muusikoista ovat samoja, jotka kiersivät kanssani jo vuonna 1992, joten tämä on aikamatka heillekin”, kuvailee Lisa Nilsson kiertuetta. Nilssonin yhtyeessä soittavat Mattias Torell, Pål Svenre, Britta Bergström, Peter Forss, Jesper Nordenström, Andrea Norberg, Jonas Kullhammar ja Per Lindvall.

Lisa Nilsson teki läpimurtonsa Pohjoismaissa vuonna 1992 julkaisemalla kolmannen albuminsa ”Himlen runt hörnet”. Levy sisältää hänen isoimpiin hitteihinsä lukeutuvat kappaleet ”Varje gång jag ser dig”, ”Allt jag behöver” ja ”Himlen runt hörnet”. Sittemmin Nilsson on julkaissut yksitoista sooloalbumia, vieraillut muidenkin artistien levyillä sekä kunnostautunut arvostettuna näyttelijänä, säveltäjänä ja tuottajana. Suomessa Lisa Nilsson on vieraillut viimeksi keväällä 2016 osana loppuunmyytyä Pohjoismaiden kiertuettaan, joka myi yli 30 000 lippua.
Mainos