Siirry suoraan pääsisältöön
Maluma

Maailmanmusiikki

Maluma lippuja

6 TILAISUUTTA

Päivämäärä

Suomi

Valitettavasti ei löytynyt yhtään tapahtumaa maassa Suomi

Kiinnostaisiko jokin näistä allaolevista tapahtumista?

Tilaisuudet ulkomailla

6 Tilaisuutta
Ladattu 6 / 6 tilaisuutta

Lisätietoa artistista / tapahtumasta Maluma

Maailman suurin latinotähti Maluma Hartwall Areenalle helmikuussa

Yli 75 miljoonaa someseuraajaa, loppuunmyydyt areenat ja 9 miljardia videonäyttöä ovat tehneet Malumasta tämän hetken seuratuimman latinoartistin

Yli 25 miljoonaa kuulijaa yksinomaan Spotifyssä kuukausittain keräävä Maluma saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ensi helmikuussa. Helsingissä Hartwall Areenalla 19.2.2020 kuultava konsertti on osa kuuman kolumbialaistähden ensi vuoden 11:11 -kiertueen Euroopan-osiota.

Aiemmin tänä vuonna Madonnan Medellín-biisissäkini kuultu Maluma on vakuuttanut kuulijoita aiemmin vierailijana myös muun muassa Shakiran sekä Ricky Martinin biiseissä, ja miekkonen on tuttu kasvo myös kotimaansa televisiossa niin juontajana kuin näyttelijänäkin.

Maluma voitti 2018 Latin Grammy -palkinnon F.A.M.E.-albumistaan ja on yksi sosiaalisen median suurimmista tähdistä tällä hetkellä keräten 75 miljoona seuraajaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Hänen videoitaan on katsottu netissä jo yli 9 miljardia kertaa, ja Youtube-kanavalla on tilaajiakin jo reilut 22 miljoonaa.

Kaksi vuotta sitten maailmaa kiertänyt Maluma World Tour keräsi yli miljoona myytyä lippua 105 maassa, ja nosti nuoren miehen samalla menestyneimmäksi latinotähdeksi. Mukana tällä kiertueella oli esimerkiksi loppuunmyyty Madison Square Gardenin keikka.

Suomeen saapuva 11:11 World Tour myi jo aiemmin tänä vuonna suuret keikkapaikat loppuun useissa Euroopan maissa, ja tähän mennessä shown on nähnyt 200 000 kuulijaa. Silmiähivelevien erikoistehosteiden ohella kiertuetta värittävät upea livebändi sekä kaksitoista tanssijaa.

Kiertueen liput tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona 31.10.2019 kello 10.00 Ticketmasterissa.

Konsertin tuo Suomeen Pragma Production.


Lisätiedot:
www.instagram.com/maluma
www.facebook.com/MALUMAMUSIK
https://twitter.com/maluma
Youtube

Snapchat: malumaworld
www.malumamusik.com